MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

a treat for myself~

legaaaaa dah habes exam..harini dah janji ngn enche shimi nk g jenjalan kt kajang..buat kedua kalinye nk g ke mall yg kami baru jumpe beberape mggu lepas..terlupe plak nk tgk ape nama mall tu tp yg pasti bukan metro kajang la..wohhooo! sgt gumbira sebab kepala otak x payah nk pk esemen yg nk kene hantar..or nk balik cepat utk study..mmg 100% enjoy jalan2..

kat sini byk mende kecik2 yg unik..murah pulak tu..mmg sedap la jalan kt sini..munge jek tgk barang2 yg kiut miut..seb bek x kayo..kalau x dah borong macam2 dah! ha, payung yg enche shimi pakai ni sgt kelakar ok! mende2 camni la..jarang kite jumpe!



bile pk2 balik..even barang ni nampak cam kelakar..ade jugak kegunaan dia kan..dah time hujan2 tu, x kire dah kelakar ke tak..janji bole tutup kepala..kan? kan? lepas tu, macam biase la kami singgah main game..game dia murah..rm1 jek..kalau alamanda, rm2..ok la tu kan? for d 1st time i try main game kereta..hooo pening! lawak juge..enche shimi le ajar camne nk main..pastu awal2 i p langgar keta dia..then terus kalahkan dia..ade unsur lawan tokey disitu!

on the way kuar dari mall tu TERsinggah pulak kt stall yg jual bag2..aduhaiiii, TERbekenan pulak dekat dis purse bag ni..mula2 buat2 la tanak beli..sekali patah balik daaaa..enche shimi pun bekenan jugak..dah la harganye amat berpatutan! last2 i beli dua..satu utk i n another 1 utk my sis..hadiah besdey dia..mine opkos la kaler pink purple..utk my sis i beli yg kaler brown..pon cantek! thnx ye huney sebab sumbangkan sedikit dana utk bag2 nih (org dah offer, rugi x ambik!)..hikhik

..1 side..


..another side..


..2 compartments..


cantek kan? i anggap ni hadiah utk diri sendiri la sbb dah all out dah utk final haritu..walaupun dah tepu dah mase nk jawab 6th paper, alhamdulillah i masih dpt jawab dgn baik..harapnye bolehlah kekalkan last cgpa or if not, harapnye x la jatuh teruk sgt..kalau bole tanak la below 3.5..doa2lah camtula yeee..


lepas kuar dari mall, kami merayap ke mydin pulak..ramai..nk deepavali la katekan..kt mydin nih enche shimi boleh pulak berjoget2 ikut lagu india..i gelak tahap lembik lutut ok! kt sini x dapek la nk beli barang ape kan sebab i dah miskin..plus tgk line kt kaunter bayaran..mmg tahap beratur sampai muntah tu..kami surrender dan meneruskan misi ke KFC..i ni dah berhari2 dah tingin nk makan kfc..so pg td dah cakap kt enche shimi mintak dia temankan..dia pun biaselah, manjekan aje gf dia nih..suke! habis makan ayam bagai, kami pon gerak balik ke rumah..dalam 10pm camtu jugaklah sampai rumah..x lepak dah sbb dah lewat kan..kami pon berpisah le kt depan pagar rumah pink milik mak bapakku..


itu aje ceritera utk harini..i enjoy sgt dpt luangkan masa dengan kekaseh hati..by d way..cuti sebulan da setat..sesapa nk upah i key in mende2 ke..nk type2 ke..nk kira2 ke..sile kontek ye..ehehehe..


senyum2 selalu!


~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin