MARI MENGIKUT

Me and you :)

Archives

gravatar

Jalan-jalan cari makan at cameron highlands

Salam..

Sempena anniversary yang ke3 baru2 ni, kami sekeluarga bercuti ke cameron highlands. Dalam pada tak berapa sihat tu, sempat juga spend 4 hari di sana.

Sebelum pergi, beriy google apa yang menarik sebab taknaklah buat benda yang sama je kan..antara review yang best, steamboat di hotel rosa passadena, dessert di lavendar city dan dessert di big red strawberry farm..

Di lavender farm..dessert dia yummehhhh! Byk sgt pilihan. Cuma kami x makan sgt sebab perjalanan masih jauh dan sy ni mabuk sket..pekena aiskrim lavender je jawabnya.

Malam kedua kami pekena steamboat. Sorry takde gambar sbb dh lapar sgt. Haha. Oklah, rm50 utk 2pax..portion just nice. Tak byk lebih cuma kurg seafood la. Takpelah, janji merasa kan..

The nxt morning, ke big red farm. Haaaa yg ni besttttt. Sedap2 weh makanan dia. Macam gambar tu, brekpes ala2 omputih..ami pn suka sgt makan kt situ..next time pergi, memang nak repeat lagi lah!

Gambar satu lagi tu, it is me with my chinese uncle yg memang duduk di cameron. G sana wajiblah jumpa dia kan. Lepak pulak di Jtea cafe. Serious makanan dia sedap. Kami pekena western food kt sana.

Oklah tu je nk cerita pasal makanan di cameron yang sy berkenan bebenor. Till then. Tataaaa

gravatar

The sakit perempuan.

Salam..

I have been made aware of my fertility issue since i was 13..where my menses are irregular and it never gets better even after i gave birth to my ever charming baby.

Im worried if i wont be able to conceive again.

I missed being pregnant.

gravatar

Kiss the dummy!

I want to be a certified first aider!

What a random shoutout of the day. Thanks Scope for the opportunity to join the training.

Ai kan tukang buat event. Sometimes i am quite worried of any medical casualties especially during my events. I dont aim much. I just wanted to be able to rationally help people b4 d pro help arrives.

Erm. Enough shoutout for the day.

Salam!

Blog Widget by LinkWithin