MARI MENGIKUT

Me and you :)

Archives

gravatar

Jalan-jalan cari makan at cameron highlands

Salam..

Sempena anniversary yang ke3 baru2 ni, kami sekeluarga bercuti ke cameron highlands. Dalam pada tak berapa sihat tu, sempat juga spend 4 hari di sana.

Sebelum pergi, beriy google apa yang menarik sebab taknaklah buat benda yang sama je kan..antara review yang best, steamboat di hotel rosa passadena, dessert di lavendar city dan dessert di big red strawberry farm..

Di lavender farm..dessert dia yummehhhh! Byk sgt pilihan. Cuma kami x makan sgt sebab perjalanan masih jauh dan sy ni mabuk sket..pekena aiskrim lavender je jawabnya.

Malam kedua kami pekena steamboat. Sorry takde gambar sbb dh lapar sgt. Haha. Oklah, rm50 utk 2pax..portion just nice. Tak byk lebih cuma kurg seafood la. Takpelah, janji merasa kan..

The nxt morning, ke big red farm. Haaaa yg ni besttttt. Sedap2 weh makanan dia. Macam gambar tu, brekpes ala2 omputih..ami pn suka sgt makan kt situ..next time pergi, memang nak repeat lagi lah!

Gambar satu lagi tu, it is me with my chinese uncle yg memang duduk di cameron. G sana wajiblah jumpa dia kan. Lepak pulak di Jtea cafe. Serious makanan dia sedap. Kami pekena western food kt sana.

Oklah tu je nk cerita pasal makanan di cameron yang sy berkenan bebenor. Till then. Tataaaa

Blog Widget by LinkWithin