MARI MENGIKUT

Me and you :)

Archives

gravatar

pot luck n bbq

jumaat nih ada bbq n potluck kt umah encik shimi..
setakat nih beberapa org warga extdk dah kompemkan..
maw join kalu, angkat tgn..hehehe *asek suh org agkt tgk jek*
setelah dipikir2kan..i nk bawak spegeti la..
jumaat pagi tu masak kuah dia sume..
then pas encik shimi dtg teros g ke setapak..
harap2 sodap la..
i tanak gune prego..
tp pakai tomato puree teros..then campak2 jek bahan..hehe
well, kita tggu dan lihaaaatttt~

Love, m.a.n.j.a.m.a.s.
~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

berenang renang renang renang

heee..mengada x tajok posting tu? biaseee..
akhirnye setelah lame merancang2..
dapat jua me n huney pergi berenang bersama2..
katne? opkos la swimming pool uniten..
oh ye, me n huney berjumpe kira2 5 hari berturut2..
semangat waja kan? hehehe..

mule2 kami ke pasar malam..
lepas tu, terus ke uniten..
waktu berenang adalah pada waktu malam..
yg nih utk yg campur laki pompuan la..
tp masa sampai tuh belom bule masuk lagi..
maka....

..poyos..

..my babies..awat la dok bertepek lagu tu? hish..

malam tu, ramai org jugak la..tp kami berenang2 dgn gumbira..
xder la masa swim pun bersama2 kan..
swim2..then jumpe n borak..
then swim2 lagik..camtu jek..heeeee

next week..sapa maw join angkat tgn..


Love, m.a.n.j.a.m.a.s.
~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

entry bergambar pulak..

haa, kali ni ader gamba pulak..
kire cover entry lepas punyer pics la ye..

so, sabtu haritu, my mucux ambik spek itam nih..dah lame dah siap tp lambat hambik..
thnx dear..

..yayay..

..kan dah kate anak mateku kaler coklat..hish..2 la, x caye lagik..

..ptg tuh huney blanje my sis ngn i makan kt alamanda..tujuan g sane sbb nk belikan buku kt siti..jauh bebenor la soulmateku ini..hukhuk..4 u dear =)..

then ahadnye, g tengok teater mahsuri arahan fauziah nawi kt istana budaya pulak..nih le gegamba nye..

..ssh nk snap nih..

..menunggu ketibaan zul dan konco2nye..

..krew produksi mahsuri..

..kami..

..azizah mahzan dan ciko..

..vanida imran yg chantek..beliau belakon sebagai mahsuri..minat woo..

..cam nk hangkut bawak balik je..wuwuw..eh, me n huney cam same tinggi la..heee =)..

..ni yg mahal..sempat bergambar bersama fauziah nawi..beliau sgt cool..

so, nih la gamba2 nye..teater mahsuri nih duration dia 2 jam..xder intermediate pon..overall puas ati, cuma masih berharap lain kali watak mahsuri tu dipanjang kan sket..x puas la tgk vanida kesayanganku belakon..huhu..next mission..cuci the muzical??

Love, m.a.n.j.a.m.a.s.
~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

entry tiada gambar =P

kenape tajok entry begitu?
sebabnyeeee, camera tetinggal kt huney..
so nnt2 baru bule letak gamba..wuwuw

semalam, sudah dpt spek hitam baru!
hadiah dari my huney..well, mata belum betol2 edjas lagi ngn kanta silau tu..heee =)
then, huney belanja i ngn adik kt noodle station, alamanda..
then, huney beli tights utk g swimming sekali selase ni..
aaaa..gambar nnt tepek k..

oh ye, korang dah tgk teater mahsuri??
i pegi dgn huney n rakan2 astena..berlima je..
boleh tahan la..
tp yg happy tahap nk pengsan tuh, dpt bergambar ngn fauziah nawi!!
sukaaaaaaaaaaaaaaa!!
i nih jenis x la fancy artis sampai gila2 kan..
tp sbb dah pelakon2 kali nih peberet..so cam suke sgt!
lepas tgkap gambar ngn fauziah nawi tuh, terus terjerit sakan..hehe
she's cool!
haih, nk citer pjg pown x gune kan..
tggu i tepek gamba nnt!

gravatar

berjalan2 dan memborong buku~

jumaat tiba..
jumaat adelah hari dating bagi saya dan si bucux saya..
opis hour beliau hanyelah sehingga 12 tghr bagi hari jumaat..maka haruslah kami tidak mensia2 kan masa lapang yang ade tu =)

alhamdulillah, selesai pun presentation..malangnye, ader beberapa clasmates yg x sempat present hari ni..xpe, bersiap sedia senin nih ye..gud luck! setelah habis kelas, i dan mucux lunch dulu kt rumah..then lepas waktu solat jumaat, kami teroossss menuju bulat ke alamanda..nk tgk movie..bincang punyer bincang..cerita 'coming soon' aje yg agak awal..cerita seram dari thailand..trailer gempak..tp cerite nye slow yg amat! huney dah tertido2 dah..i gigih la menonton..last2 baru takot dan faham jalan citer..huhu..ptg nye, tibe2 gaji huney dah masok..lalu haruslah i meneman beliau membeli barang2 keperluan..mula2 ke cold storage..kemudian kami ke carrefour pulak..

mase tgh bayar tu, tibe2 nampak buku byk2..then nampak pulak tag harga RM5.90 (tp kaunter kira rm5 jek)..wah gumbiranye hati!! buku2 dari penulis yg best..buku yang best..baru..so mmg x dapek la nk mengawal napsu..lalu kami dgn gagahnye mencapai buku2 yang ingin dibeli..i lagi la best! duit kt wallet tinggal singgit..tp napsu tu sgt tinggi maka i terpaksa membuat loan kt huney..hahahah..kalaulah i dah kerja...haih! silap2 beli 80 buah kot!

..ni antaranye..hampir semuanya novel..best amat! geraaaaammmmm!!..

tanpa disedari i telah menyambar 5 buah buku..mule2 nk beli 2 buah jek..tp x tahan tgk 3 buah buku nora roberts tuh! i love her writings..mmg sgt2 bagus! sekali huney perasan la i pandang sedey je kt buku tu sbb terpakse buat pilihan utk tidak membeli..tibe2 beliau offer nk belanja 2 buah..ape lagik!!! sambar! hehehehe..thnx huney..nnt ahad saye bayor utk 3 buah lagi ye..=)

..ni buku2 yg kami borong..kaler hijau n merah tuh huney punye..lelain tu i yg punya!..

x sabar nk baca ok! tp buku tebal yg beli dekat the mall tu belum habis baca lagik (660 mukasurat tuuuuu)..dah habis yg tuh, baru baca yang baru..eiiii, cepat2 la cuti sem! my soulmate si siti tu pon dah suh belikan 2 buah..nnt if manje g alamanda lagik, i'll buy 4 u k..doa2 la supaye jualan runtuh nih x habis cepat..wuwuw

balik tu, i ngn huney mmg riuh berborak pasal buku..yela, masing2 ader pendapat tersendiri ttg jenis2 bahan bacaan kan..sampai cam berat jek nk kasik dia balik..hehehe..ahad ni, kami akan join my fren (dak2 astena) g tgk teater mahsuri kt istana budaya..x sabarnya!

gravatar

tasks

as a student, i cant live my life happily wthout having the assignments and presentations..y? bcos they give me marks..yes, carry marks that will help me preparing myself for the final xm..call it a simple presentation or a page of a pop quiz, i can still gain marks..this is the thing that i will never say no to..

for now im in the short semester, with 7 credit hours to cope with..but if sumthing happen to my gpa, hey..i'll be in grief..wuwuw..since im not highly active with the xtra activities, i found dat i've changed a lot..thanx to ma n ayah..thanx for the rule of a big NO to my extra activities..hehehe..but now they are quite open with the matter..dad says that i shud start telling sumbody that i wud like to play the piano for some occasions or in short, start performing..it's ok ayah..im still playing the piano, almost everyday..im happy to play songs for my ears to listen..im still composing my own songs and some sets of acapella..im glad that i have the piano for me to practise d new songs, the oldies and when i miss the moments with the band i'll just play songs that we'd been practicing b4..im fine =)

this friday i hv a presentation and then a quiz in the following week..wish me luck!

gravatar

laser light2..

td i browse tru my old entries..then kt label, ader nampak label 'cinta lalu'..kt sini la i letak kisah2 i ngn my ex..tringat lak pesan my mum..*my mum baca my blog ok!*..mum nasihatkan supaye i delete jek entry yg cinta lalu tu..kang takot encik shimi x selese ke hape kan..bincang2 ngn encik shimi pulak..beliau ckp x kesah pun..sbb sume tu adelah my memories..i pulak berpendapat..i malas nk delete sbb tu sume citer dari 3 taun dulu sampai la last april, sebelum i chenta2 ngn encik shimi..kalau i delete, cam hilang pulak la my sense of belonging..yela, kang blog i nampak cam blog baru jek..tp setelah dibelek2..masih ada entry berkaitan hidup yang i tulis since 2006..so kalau i delete kesah2 chenta lama i, at least ader la entry lain yg menggambarkan blog i ni dah lama..


dgn pantasnye mendelete!



tiba2 rasa lega..happy pun ada! hahahaha..igtkan sedey..rupenye x langsung!..alhamdulillah, i dah berjaya mendelete dgn senang dan tenang..terbuktilah yang i dah kompom move on dgn jayanya! i guess ramai yg tataw cerita, i pernah kapel ngn a guy, nama dia abadi..4 bulan..stakat tu je..tp he's a gud fren..dah berkawan since taun 2003 camtu la..i x banyak cite kesah dia kt my blog..one good thing, i dunt hate him =)

entry2 chenta lama yg len tu selebihnye pasal kisah i during my matriculation year, and the good old days kt uniten..lagi la senang nk delete..sbb bila i baca balik..gelak2 jek..mmg dah xder kesan langsung..plus i nampak bodoh..eh, mmg bodoh la kot..buang masa dan segalanya..cinta yang x kemana..relationship yang x berharga..i masih belum matang waktu tu..x nampak yang mana yg sincere dan yang mana yang main2..kalau berharga, xder la segala kesetiaan dan kesabaran i nih terbuang camtu jek kan..adeh la..lawak! x dak value..at all..betul2 buang masa..sumpah buang masa!

oh ye, lupe nk pesan kt sume orang..friendship pun kene jaga..ader sesetengah persahabatan bule bertukar menjadik perkara yang dasat dan super bodoh..so, if korang ader perangai buruk dan hodoh..and if u know about it..pls change..buruk nampak bile kite menyusahkan org ngn perangai kite yg busuk hati..it is in hidden pane, inside us..but u noe, ade baiknye kalau betul la kite x puas hati ngn org tu, just leave it there..x payah nk ssh payah ambik taw n create issues..sbb nnt korang akan nampak cam bitch..mcm celaka..eh..ada terasa x? tula, jgn stalk2 blog org kalau tamau terasa..baik click jadik followers..ader gak pekdah..bule nampak every updates..x gittew?

gravatar

petrosains..yay!

akhirnye, tercapai jugak hasrat kami utk ke petrosains..ahad aritu, lepas huney habih klas, kami berjumpa di klcc dan zasssss, berjalan2 kt petrosains..huney yg mule2 belagak cakap x best la, nk balik la..skali dia yg kinja2 extra..hikhik..nk dekat 4 jam jugak la kami kt dalam tu..berbaloi!
so, tgk2 gambaw ye..

..kunun khusyuk..

..gigih menyusun mende alah tu..bila bola tu dpt get through the pipes, bawu dia berenti..

..penghasilan manusia kerdil..

..ni pulak manusia kerdil yg cantik, anggun dan jelita..hehehe..

..kesengalan terserlah..

..segmen menuntun basikal..

..sekarang saya tau dia camne..hukhuk..mereng upenye..aduhhhhh *setelah dilempang*..

..wuih! fosil ikan!..

..my heatman..ala2 suparman la..

..berpura2 seperti seorang astronout..

..bahagia..

..ni aksi seorang yg terlampau..wuwuwu..

..byk aktiviti bule dicuba..

..seorang pemuda yg kontrol macho bersama sebuah beg tangan..

..trembling..nih cam nk tgk berape darjah yg bule membuatkan kita tergelincir..

lepas tuh kami ke rumah abg huney..kak ipar beliau ada masak nasik tomato..lazat! lepak sekejap kt ctu then kami gerak la balik bangi..

..dgn his nephew..x pasal2 dok main mende2 dalam buku transformers dia..uuu..

..keletihan dan kesengalan..sobsob..

gravatar

KLMJ ku! *kenangan lama menusuk jiwa*

sedang enak online ditemani bunyi penyedut hampagas dek kerajinan ayah kemas bilik (x tolong la pulak..hehe), tiba2 fikiran menerawang jauh mengingatkan satu peristiwa..suatu ketika dulu..

x la lama sgt..ehehe..pwtc..pesta buku..hish, KLMJ sungguh! (kenangan lama menusuk jiwa..ni istilah kt forum ex tdk)..sesaje la nk share kan..kt sinilah kali pertama i dgn huney kuar bersama..ok la, x la kt situ kan..tp itulah tujuan kami berjumpa buat kali pertama..nak pegi pesta buku..hehehe..huney ambik i dekat luar sogo, then kami terus gerak ke pesta buku dari the mall..segalanya masih jelas! masih belum berpegangan tangan, masih memanggil beliau sebagai 'abg'..yela, senior skola la katekan..hehehe..dia pulak panggil i 'mas' je..skang xder la nk panggil mas kan..hehehe..i pun panggil dia 'ney' je..singkatan dari perkataan huney..

masa tu kami x boleh pun menumpukan perhatian dekat pesta buku..kami berjalan dan berborak..buktinya? i x beli pape pun..tp 2 hari lepas tu bila i pegi utk buat persembahan bersama team gamelan uniten (masa tu i nyanyi lagu2 tradisional), i hangkut 9 buah buku! mcm la baru 1st time pegi..hahahaha..kami boraaaaakkkk je all the way..then kt the mall, beli milo ais dan french fries utk kunyah2 dalam kereta..x beli dua set..hanya 1 set, dan kami kongsi bersama..itulah pertemuan pertama kami..

sebelum tu? byk borak2 thru ym ngn forum je..i ngn huney jugak sepatutnye berbincang pasal telematch utk jubli perak masa tu..last2, tah ke mana2..hahahaha..dari the mall, kami ke shah alam..makan kt tasik shah alam..lepas tu huney hantar i balik bangi..bila teringat, cam sengih jugak laa..yela, senior skolah 7 taun tuuuuu..kire masa i form1, huney dah lama dah abes spm..hahahaha..x sempat jumpa..tp bila jumpa, kami x berenti bercakap..mcm dah lama kenal..terus serasi..sehinggalah ke hari ini..

semalam, kami ke pesta buku lagi..cadangnya nk beli milo dgn fries..mcm dulu..tp sbb dah kekenyangan dek makan byk kt medan hang tuah..terus x jadi..tp mmg x lupa la kan..siapa buleh lupa kali pertama bersua cinta?

gravatar

frust..tp tetap bebunge!

ape ke halnye yg frust bebenor nih? huhu..moh le kite sesame dgr cerita..plan nye harini, nk pegi petrosains ngn huney..*dah 4-5 kali g petrosains pon still x jemu2..seyes!*..yela, dalam tu kan sgt besth, so tingin la nk share same ngn huney, memandangkan beliau belom pernah sampai lagik..lepas kelas, i terus pegi klcc..gigih ok! tanye dak kaunter tu, bole beli tiket sampai pukul baper sbb nk rancang mase kan..huney pulak xder time tu..time solat jumaat..so, dak tu eksplen, tiket bule beli sampai pukul 3.30pm, waktu masuk pulak tutup pukul 4pm..3.30pm tu termasuk petrosains dan dino trek la..so, i pon rilek2 jek..

bile huney sampai klcc, kami teros pegi makan..then around 3.20-3.25 camtu, kami pon nk beli la tiket masok..sekali mamat tu ckp..tiket boleh beli selewat2nya 3pm..tu pun xder simulasi helikopter *baik punyer translate..tepuk!*..i nganga la kejap! minah td xder lak bitaw yg by 2.30pm simulasi helikopter dah tutup..tibe2, hati rasa panassssssss je..badan mule hangin semacam..yela, i dah baik punyer eksplen kt minah tu yg i nk plan my time sume, dia bule plak kasik wrong info..i rasa marah..marah sgt2 sampai rasa nk nangis! yela, i naaaaaakkk sgt g petrosains ngn huney..dah baper lama dah dok sebut..kalau la minah td terang jelas2..awal2 lagik bule la nk bajet2 mase..

naseb baiklah huney mood agak baik..*kalau dia moody lagik i semak..terjun gak klcc tu kang!*..i senyum pun sbb huney..beliau ckp, lain kali bule pegi..hmm, tp bila?..this is my treat for his birthday..x best la nk pegi bulan depan, or taun depan..sepanjang2 tu i telan air liur je..cuba kawal perasaan..mule2 nk patah balik carik minah tadi..tp tinggal niat jer la kan..sbb i malas nk besar2kan lagik..xder pekdah lagipon..tp seyes frust la..baper kali dah ayaq mata ni kua..tp i sedut balik..huhu..terel x?? so, nk ngubat kesedihan, huney ajak g pesta buku kt pwtc..beliau bersungguh2 cube ceriakan si gepren yg ala2 incredibel hak nih..thnx huney..

pesta buku? so-so ajela..ajaib jugak la i x beli pape buku..tp lagi ajaib bile kami beli buku kt the mall..novel baru2, tebal, rm10 sahaja! maka harusla rembat! huney ambik 2, i ambik 1..yg tebal kt atas tuh..dah baca doblas muka surat..mmg besth! kan sonok kalau pesta buku jual buku2 camnih! ni mahal sgt..x mampu den..wuwuw


lepas tu kami jalan2 dalam the mall tu..menarik gak..byk gak barang murah2..pastu disebabkan tekak super haus, kami naik ke fudcourt..melalui gerbang bertulis 'Medan Hang Tuah' sekaligus ternganga luas..wow! cantik! design seperti bandar2 lama..menarik..siap tiang dia ader label 'batu road'..i sukeeeeeee..





kami makan sakan la jugak kan..set roti bakar rm1 je satu set..gila hapa..murah bebenor sampai i siap tanya dia dua kali la..hahahaha..mmg best! dan puas! tp x sah lak kan xder gamba kami kan..ni la dia..haaaa, tatap..tatap!



lepas tu, kami pun pulang la..seperti biase, huney hantar i sampai ke bangi..then ke ktm ukm..i ambik kereta dan kami pun pulang la ke rumah masing2..tetap happy walaupon frust menonggeng mule2..thnx huney! berbunge jugak daku akhernye!

gravatar

percaya ke x?

tetibe rasa cam nk berdiskusi2 la kat sini..biase la memalam nih, mmg biol sket..so, korang pernah ada masalah dgn kepercayaan terhadap pasangan x? wahwahwah, jgn fikir bukan2 dahulu, isu ini bukanlah dibangkitkan sbb pasangan i buat hal ke hapa..hish..nih diskusi la..diskusi..

ada org kata, kepercayaan tu pokok pangkalnya berasaskan kejujuran..setuju ke? tp memamnglah x dpt dinafikan, ada benarnya di situ..bila adanya elemen jujur, adalah kepercayaan..yang boleh jadi x percaya ni bila kejujuran tu kurang, maka byk lompong2yang boleh membuahkan persoalan..mcm ayat ni la.."ish, aku x percaya la kt bf aku..dia selalu menipu"..tu satu contoh la..ke korang rasa bila kene tipu korang lagi percaya kt org tu? hehehehehe

ada jugak yang kata, x tanya byk tu maknanya percaya..mcm ni.."ala, bf aku x kesah je aku nk g mana2..x tanye ape pun..dia percaya kt aku la tu."..macam tu pulak..daaaahhh x pasal2 tercampur aduk antara kepercayaan dan sifat mengambil berat..so, apa definisi korang bg istilah kepercayaan, dalam konteks berpasangan ni?

bagi i, kepercayaan ni adalah sesuatu yang boleh dipupuk..namun bila ia mati, memang x dapek nk diselamatkan la..melainkan, hati diberi masa untuk membibitkan kembali rasa percaya itu..i bersyukur dpt merasa berchenta dgn pasangan yang jujur dan x jujur..tp berbalik kepada kepercayaan, mmg utk i, i perlukan kejujuran utk mengukur rasa percaya itu..sebab itulah sehingga saat ini, i masih berpegang teguh dgn prinsip 'hang curang, aku blah'..*bahasa kedah pulak dah*..untuk lelaki, mungkin pengertiannya berbeza..terpulang pada hati untuk menilai..para wanita mungkin lebih cerewet soal kepercayaan ni..biasalah, bagi perempuan..kalau boleh, apa yg dia buat kita nk tau..pegi mana..dgn siapa..hanya atas faktor2 tertentu saja para wanita dapat mengawal perasaan ingin bertanya lebih..selebihnya, mungkin para wanita menafikan perasaan ingin tahu mereka..

mesti ramai yang pernah merasa saat kepercayaan itu hilang..x kiralah samada dgn kawan ataupun pasangan masing2..mudah x kita semua membina kembali rasa percaya itu? mudahkah kita cuba lupakan peristiwa pahit yang menggugah kepercayaan itu? untuk saya, mmg x! sekali hilang kepercayaan, mmg gudbye lah jawabnya..anda pulak mcm mana? hish, teringin nak taw pendapat korang, sama ada setuju atau x setuju ngn apa yg i tules..teringin jugak nk taw pengalaman2 berharga korang..kalau rajin, komen la dgn pendapat korang..kalau x rajin, bace je pown takpe..tiada paksaan..i cume sesaje je menggedik nulis2 nih!

p/s: saya percaya sama dia!

gravatar

selebret besdei awal yek?

happy birthday huney!! dah 29 tawu dah yek..tamaw noty2 k!

smalam kisahnyer, my family ader la selebret besday huney..ala, selebret bese2 je la..tp sgt kagum la ngn ayah yg smangat nk buat selebresyen nih..cam x percaya pown ader! yela, sume nih bukan i yang mintak..tp dah parents offer, i pown menadah dgn gumbiranya!


huney pown sampai around 11am..lepak2, tgk tibi then ayah kasik duit suh g beli kfc..so off we go..hangkut sakan la jugak, then singgah sikret resepi beli kek pulak.. choc stroberi..kek baru kowt..x penah nmpak la sebelum nih..tp mmg sodap! kek sikret resepi pown dah makin mahal yek..dulu dpt la dalam rm60..skang dah 70..75 pown ader..wuwuw..then pas balik umah, kami makan2 sebelum g rumah along..mmg nk makan kek kat sane..lagipon ayah dah x tahan windu kt cucu dia sowg tuh..

..huney sgt gigih..

..walaupon sambut awal sehari, perasaan sebagai besdey boy tetap kuat! hehe..

..ni hadiah dari my family..jam g-shock..mule2 i jer yg nk beli..skali ayah siap tambah rm100 oke! see betapa smangat nye ayah? wuwuw..jeles!..


..ni pulak mug gergasi..i yang beli sbb taw huney nih gila sket kt mug besar2 nih..mug nih nampak jer kecik..tp silap2 muke korang pun muat..gabak gilos!..


..sesi memakai jam..ayah yg snap gambaw nih..

..nih kt umah along, finally, ada jugak gambaw huney ngn sume ahli kuarge..tingat lak my sis siap pesan "jgn clash tau"..yela, dah smangat2 nih..hahaha..

..potong memotong..

..sedap la kek nih! suke..

..nih along ngn anak dia..same je bapak ngn anak..hish!..

..ayah melempiaskan napsu nk peluk ilman..dia nih tamaw kt org len, ayah jer dia nk..huh!..

dalam pukul 6 lebey camtu, kami pulang ke rumah bangi..mcm biase, ayah suh huney yg drive optra tuh..dia malas la tuh..hehehehehe..sampai2 je, i ngn huney gerak g warta pulak..nk potong sket tali jam tuh..cam longgar..then, huney sapot sket jam baru utk i..yayay! jam nih i beli khas utk g swimming..yola, penat la nk lari2 kejap2 g tgk jam..huhuhu..so jam nih nk pakai swimming terus..mmg function dia utk itu pown..suke!

dalam pukul 9 lebey, huney pown balik setapak..hari yang menyeronokkan..mmg seyesly x sangka ayah ngn ma sporting sgt nk selebret besday huney dan belikan hadiah..my parents mmg sporting la..cayalah! syg my parents sesangat!! oh ye, senin nih nk jumpe huney lagik..smalam kan selebret awal..hari ni kire jumpe dan selebret lagi la..hahahaha..barula betol2 birthday!

lastly,

ney, b ucapkan selamat hari jadi..b doakan yang terbaik buat ney..semoga segala impian ney tercapai..dikurniakan kehidupan yang baik..dan semoga dipanjangkan jodoh antara kita..aminnnnn..luv yew!

gravatar

siap pown!

setelah 2 minggu hidopku kuchar kachir sbb bilik tidor ini, akhirnye bilik yang dikongsi bersama adekku yang sengal dah pun sempurna utk diduduki..mmg sgt seronok la..tp x bermakna semua kerja dah selesai..berlonggok lagi kerja menunggu, terutama di bilik along di mana kami menumpangkan barang2..*haih, keje aku la sume tuh kang!*..tp ma pulak bising..ma cakap, kami dah start tido lelama skang nih..hehehehe..pasrah la ye~

..ok, ni model katil tuh..

..ni pulak build in closet..kire dari lantai sampai ke siling la..

..dari jawoh..

..nih dressing table..suke la rak2 blakang cermin tuh..jimat space nk simpan barang..siap ader lilin yang aroma therapy oke! gedik x gedik?..


ayah pulak dah start mengira hari..ayah nk tgk baper hari bilik bule menten x sepah..hahahahaha..cabaran nih! pe pun, thnx 4 de new room ma n ayah!

Blog Widget by LinkWithin