MARI MENGIKUT

Me and you :)

Archives

gravatar

33 facts bout guys!

1. Guys like their gadgets & bikes more than a girl.Guys don't actually look after good-looking girls. They prefer neat and presentable girls. (hmmm..ney, do u love ur bike more than u love me??)

2. Guys hate flirts. (me too!!)

3.When a guy says he doesn't understand you, it simply means you're not thinking the way he is. (i guess so)

4.Guys may be flirting around all day but before they go to sleep, they always think about the girl they truly care about . (that's ok, butttttt...as for mine, xbule flirting around all day..hukhuk)

5. When a guy really likes you, he'll disregard all your bad characteristics. (maybe..)

6. Guys go crazy over a girl's smile. (agree..)

7. Guys will do anything just to get the girl's attention. (yesssssss..)

8. When you touch a guy's heart, there's no turning back. (half agree)

9. When a girl says "no", a guy hears it as "try again tomorrow". (yup! this is true)

10. You have to tell a guy what you really want before he gets the message clearly. (kinda..they need direct msg from gurls..)

11. Guys love their moms. (no doubt!)

12. A guy would sacrifice his money for lunch just to get you a couple of roses. (is it true?? i want rose..i want rose!)

13. A guy often thinks about the girl who likes him. But this doesn't mean that the guy likes her. (hmmmm...)

14. You can never understand him unless you listen to him. (yea..n this applies to gurls, also)

15. If a guy tells you he loves you once in a lifetime. He does. (and this is sweet)

16. Beware. Guys can make gossips scatter through half of the face of the earth faster than girls can. (yekew? i tot girls rule the gossip world)

17.Like Eve, girls are guys' weaknesses. (so true..hehe)

18. Guys are very open about themselves. (not all of them)

19. It's good to test a guy first before you believe him. But don't let him wait that long. (tamau tggu xpe, carik la lain..heheh..remember, pushing a gurl means losing her)

20. Guys hate it when their clothes get dirty. Even a small dot. (yesza, tapi huney saye slalu usik saye dgn mencomotkan mulutnye..saye rimas comot2 ni.sobsob)

21. Guys really admire girls that they like even if they're not that much pretty. (maybe..if their heart says so)

22. If a guy tells you about his problems, he just needs someone to listen to him. You don't need to give advice (yes, and im offering you my shoulder whenever u need)

23. A usual act that proves that the guy likes you is when he teases you. (yes!! setuju sampai raser cam nk jerit!)

24. Guys keep secrets that girls tell them. (i cant blindly say yes to this, but i believe they do)

25. Guys think too much. (mine, yes..hikhik)

26. Guys fantasies are unlimited. (how can i know..but i think it's true)

27. Girls' height doesn't really matter to a guy but her weight does! (ye kew ney?? uuu..tanak makan!!)

28. Guys tend to get serious with their relationship and become too possessive. So watch out girls!!! (quite agree with this)

29. Guys are more talkative than girls are especially when the topic is about girls. (is that true syg?? grrrrr)

30. You can truly say that a guy has good intentions if you see him praying sometimes. (maybe..)

31. If a guy says you're beautiful, that guy likes you. (i dont know bout this..somehow sweet talker exists)

32. Guys hate girls who overreact. (i hate overreact guys also)

33. Guys love you more than you love them IF they are serious in your relationships. (for me, it's better 50-50 than 80-20, or 60-40..relationship needs two hearts, and when both hearts are sharing the same feeling..that's love)

gravatar

seorang ayah

ayah..kamulah ayah terbaik di dunia..i love u so much..i hope u noe that..

gravatar

terima kasih

ni pun lagik satu cerita tertangguh..haih!

haritu, me disahkan kene demam denggi (kali kedua!!), dan terpaksa masuk wad..
hari me masuk wad, encik huney dtg teman dari petang..bawak mcD..dan byk buah2 (which family aku yang byk ngabehkan buah sbb aku x lalu nk makan byk2)..dari ptg sampailah ke malam beliau langsung tidak berganjak keluar dari wad..parents dtg melawat pun beliau masih ada..hinggalah jam 10.30pm, baru beliau melangkah meninggalkan me..(T_T)..

keesokan harinye, beliau sanggup ambil cuti semata2 nk jaga me dekat wad..beliau dah sampai seawal jam 8am..me lega encik huney dpt dtg..me enjoy melihat encik huney makan makanan utk org sakit..which he said d food taste great! termasuk lah tidur dgn nyenyaknye di katil pesakit..heheh..sanggup pulak beliau tunggu me g lecture selama hampir 2 jam (rajin woo, siap mintak kebenaran kt nurse nk g kelas)..then temankan me g kl sentral nk uruskan hal ptptn..bla2..borang mara..bla2..sampailah saat me keluar dari wad..

my family pun ucap twime kaseh sgt2 kt encik huney sbb byk menolong..kalau beliau x amek cuti dan dtg teman me haritu, me rase me dah lama mati tgh jalan mase nk g kl sentral uruskan hal ptptn..

me pun tataw nk ckp camne..cuma..

terima kasih syg..i love u so much!

gravatar

.p.e.n.s.i.l.

baru harini sy berpeluang nk bercerita ttg sebuah filem yg amat menyentuh hati..PENSIL..


pada mulanya, sy menganggap filem ini adalah cerita kelakar, maklumlah baru sekali terjeling trailer PENSIL kt tv..tgk pun acuh x acuh je..tp bila berpeluang menyaksikan film2 free sempena ffm, sy agak bertekad la nk tgk film ni..langsung tidak mengecewakan!


lakonan mantap M. Subash yang juga pengarah kepada filem ini mmg benar2 mberikan kesan mendalam terhadap penonton..airmata sy kuar bergelen2! hish..sian huney sy yang x baper bole tgk citer berat2 camnih..sy tunggu je beliau ajak keluar panggung tp i guess beliau kesian sama saye la kot..hukhuk..sambil dok mengelap2 airmata, saye nganga jugak la tgk citer yang besh ni..
tempoh tayangan 110 menet..yakni 1 jam 50 menet..puas hati! mengisarkan kehidupan Badrul (lakonan M Subash sendirik) yang cacat namun amat menyayangi ibu tirinya..beliau bertungkus lumus mencari rezeki utk menyara hidupnya dan ibu tiri beliau yang busuk tu..sy mengaku, lakonan maimon dan khatijah tan benar2 berkesan hingga sy terasa mcm nk tarik2 rambut mereka..dan sesah mereka dgn kayu api..layanan mereka terhadap badrul mmg busuk..tp badrul bertuah, sbb ada seorang pompuan tua (lakonan mak mah) yang menjaga badrul seperti cucunya sendiri..

ni antara babak yg byk mengabehkan airmata sy..sgt menyentuh hati melihat bagaimana badrul menggembirakan nenek..impian nenek utk menari di pentas yang yang cantik, dgn iringan muzik akhirnya tercapai..terfikir dek akal, kalau badrul yang cacat tu berusaha utk menggembirakan org lain, mengapa tidak kita??

kenapa tajuknya pensil?? haaa, pensil ni adalah benda kegemaran badrul..dia dikurniakan bakat melukis..dgn hanya berbekalkan pensil dan duit poket pemberian nenek, dia akhirnya berhijrah ke kl..itu pun selepas puas dihalau oleh ibu tirinya (ni pun mengabehkan airmata sy jugak)..

secara peribadi, saya memuji filem arahan M. Subash ini..dah nama pun peribadi kan..bg sy, filem yang benar2 dpt menyerapkan emosi dan memberikan kesan kepada penonton adalah filem yang berjaya..maka sy bertepuk tgn atas kejayaan M Subash yang berjaya mengeluarkan airmata sy bergelen2..dan membuatkan sy lebih mensyukuri hidup yang baik ini..saya sarankan anda menonton filem ini..smuga filem ini berjaya mendapat anugerah dalam festival filem di india pulak!


gravatar

fine day~

arini hari yang sepatutnye jadual pack..
tp besh, pas dah anta esemen, lecturer yang patutnye mengajar 3 jam ajar 1/2 jam je..
maka..daku balik awal!!!!

teroslah rush g kl..g opish huney, tggu beliau abeh keje..xpe, sampai awal sket, buley rehat2 dulu ye x?? setelah puas bermain2 mata ngn abg guard tu, barulah nmpak kelibat huney kuar dari lift..oh excitednye!! me pown x paham, everytime jumpe huney, me akan rase eksaited..padahal salu jer jumpe..klu x jumpe luar pun, jumpe kat umah..heheh..tu le, ngah hawt2 lagik la kowt..

kali ni kami lepak kt mall dekat wangsa maju..lupe lak ape nama dia..lepas lepak2 kitorg g kedai spek ambik spek baru beliau..cantik..i love d design..looks nice and smart! (ney, nk sunglass..)
then trus balik bangi..sempat la singgah billion beli barang2 beliau..hish, muke happy jer dah masuk gaji nih (tingin nk ader gaji..uuu)..

lepas abeh beli2 barang, teros ke ukm sbb nk ambik kete..then mcm biase la, kami drive asing2 sampai simpang nk masuk umah..kami lambai2..n me tetap raser sedey everytime nk berpisah kt simpang tu..ermmmm..kalau tanak pisah x boleh ke??

Myspace Comments


gravatar

malam pertama astena =)

harini me n my huney dgn gigih dan rajinnye g la ke MPH (now DSS) kt uniten untuk menyaksikan persembahan malam pertama astena..rindu nk jumpa kawan2 lama..hehehe..hish, raser cam mengada2 lak..

persembahan yang berlainan dari persembahan2 sebelum ini..kalau dulu, temanya wayang kulit manusia..tp kali ni, persembahan dalam suasana gelap, diterangi dgn aspek pencahayaan lampu suluh yang menyuluh secara random..menarik gak, tp sbb gelap, ssh nak menikmati tarian najilaa yang cun tuh..heheheh.. (saye sgt suke melihat org menari~)..persembahan dari kumpulan teater pun bagus..heheh..paan mcm biase la, suke nau emosi2 nih..

tp x lama lepas tu, me n huney pun terpaksa angkat kaki sbb ader urusan lain..nk pos dokumen..bla..bla..bla..

good luck astena!

gravatar

hish..

ade satu benda yang aku ngah menyampah sgt2..
dulu mase skola aku ader la cipta satu barang/perkataan/perbuatan nih..
yang aku menyampah bile aku nampak manusia yang aku tidak suka menggunakan ape yang aku cipta tu dekat manusia yang lebih aku x suka..macam menda/perkataan/perbuatan tu dia yang mula2 cipta..aku rasa menyampah gila..kalau betol la minat sungguh ngn menda/perkataan/perbuatan tu, x payah cari pasal ngn aku dulu..dan aku x kisah ko nk buat menda/perkataan/perbuatan tu mcm hak cipta terpelihara ko, kalau ko x cari pasal ngn aku..

mende simple je kan? tapi..hish, aku menyampah sesangat!

gravatar

award!

thnx kepade kak sherry karena memberi award nih kepade saye!

syarat : award ini disampaikan kepada 7 blogger, dan blogger tersebut harus menyampaikan kepada 7 blogger yang lain.

setelah meneliti beberape faktor..ececeh..saye menganugerahkan award ini kepada blog yang saye rasakan besh!




1. honeybear : sbb encik huney tuleh pe pun sy suke bace..heheh
2. farihan : penulisan yang baek
3. paan : tahap kelucahan yang tidak masuk akal
4. bob : walaupun blog kami bersaing dgn sengit, beliau tetap sahabat..penulisan yang penuh pengembaraan
5. qaisy : blog yang cukup berseni
6. erin : blog yang penuh dgn hidup bertari-tarian..heheh
7. miss berry : sgt aktip menghapdet blognya yang cantek itu

gravatar

warkah buat aedes

hey u..


u x paham bahase ke? i taw u suke i..tp perlu ke sampai u gigit n cium2 i??
x kuasa i nyah!!

u taw x, aritu pas u geget i, terus i x bermaya..i lesu..beberapa hari i terlantar..i demam..tp bukan demam rindu kt u! i demam sebab gigitan u tu mmg berbisa..haih..ni dah kali kedua dah u gigit i..i harap xder lagi kali ketiga..i dah nyampah..x larat u tau x??!!

selera makan i hilang, i pening2 tiap2 hari..jgn pulak igt selera makan hilang sbb rindu u, i pening2 sbb mengandungkan anak u..heeee..menyampah! tiap2 hari ayah i halau u dari rumah i..tersembur2 nk halau u..tp u x paham..pas u tackle adik i, u geget i pulak..mmg x paham bahasa!

sbb u, i kene cekup masuk wad..tangan i habis kene cucuk..darah i ni u cemarkan ngn virus2 u..virus cinta kunun..sudahlah! so, i warning u skarang..u jgn berani nk geget i lagik..if u do soooooo, siap la u..i bakar u ngn keturunan u sekalik!

yang benar,
penghuni wad sumaiyah 1

gravatar

tagged!

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu? ~bahagia dan membahagiakan..

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
~sume duwet ayah! tp kire last bought td kertas kowt..

3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
~mane2 masjid pun xpe..

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
~insyaAllah, saye akan jaga hubungan ni sebaik mungkin..we love each other very much kan syg?

5. Adakah anda dilamun cinta?
~sudah pasti!

6. Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?
~last mam kt alamanda ngn huney..

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
~communication theories..wuwu

8. Apakah nama penuh kamu?
~mastura abd rahim..

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
~ayah! ngn ayah ney jugak!

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
~his mom..heheh

11.Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu?
~siti
~apom
~ain
~ilmi
~bob
~farihan
~ain
~my bear

12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
~tgk keadaan..

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?
~mane2 pun xpe asalkan dgn huney!

14. Pelukan atau ciuman?
~saye mawu keduanye!

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.
(ader 2 owg ni..saye describe yg pompuan jew la..heheh)
~cool
~kejap ade kejap xde kt forum
~suke cucuk pinggang saye
~single
~selambe

16. 8 perkara yang amat saya gilai.
~huney
~piano
~muzik
~teater
~blogging
~frenster
~kucing
~makan

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan.
~ney..
~ok
~yeke?
~soweee
~sayang
~windu
~xde pape
~alaaa

18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca.
~comm theories
~mass media
~malaysian studies
~beauty health
~camera
~paper
~media law n ethics
~blah blah blacksheep

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali.
~hanya kau yang mampu
~close to you
~forever
~wanita yang kau pilih
~sempurna
~selimut hati
~di atas normal
~sume lagu shiela on7

20. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu
~ikut kata hati
~dont look back
~berjimat cermat amalan mulia
~be a tough girl
~berani bertindak
~tapayah percaya sgt ckp org
~kenali diri
~family ni takde galang gantinyew

21. Mari men'tag' 8 orang lain.
~huneybear
~seape nk buat pown buley!

gravatar

tamau2!

ini cume demam biase..mas..demam biase jew nih..dulu dah kene denggi, xkn nk kene lagik sekali (mimi baru baik denggi la pulak! hish)..xpe mas..biase jew nih..biase jeeeeeee..kalau demam lagik 2 hari nk kene g cek darah lah! hukhuk =(..eh..manade..demam biase je nih..biase jeeeeeeee.. (T_T)

gravatar

aktiviti siang hari~

mule2 nk g opish ma nk siapkan esemen (hish, dah dpt 9 esemen dah so far!)..nk kene call ptptn nak tanye surat pelepasan dah keluar ke belum..kalau dah, nk kene g ptptn kt kl sentral..

lepas tu..jeng jeng jeng..

maw ngedate ngn huney!! cant wait cant wait cant wait!! (dgn nada yang beria2)

~Mish my mucux~

gravatar

tamat~

"hmmm..how should i start ya.."

itulah ayat pertama yg keluar dari mulut setelah faris the presiden menyerahkan majlis kepade saye..betul..mase tu mmg xtau macamane nk mulakan..tapi me tetap senyum, apatah lagi bila sahabat2 astena menyahut ayat tersebut dgn keriuhan gelak tawa dan tepukan yang agak gemuruh, sepadan dgn kehadiran hampir 20 ahli majlis tertinggi..mereka bertepuk kerana semalam merupakan kali pertama me berucap sebagai timbalan presiden 1, selepas AGM yang lalu..me telan air liur..berat sungguh rasa hati nih..

utk menelan segala kepiluan dan kesedihan yg telah lama me rase, maka me buat keputusan utk meneruskan pengumuman tersebut dalam keadaan santai, ceria dan kelakar..dan seperti yang dijangka, semua terkejut dgn pengumuman tersebut kecuali faris dan man yang telah diberitahu lebih awal..

sesungguhnya, ketawa me pada malam itu adalah ikhlas..bukan dibuat2..namun mata yang separuh sepet ni (xsepet sgt) sempat mengintai beberapa wajah yang xdpt menyembunyikan kesedihan..sahabat, sedihnye nk tinggalkan korang.. (T_T) .. paan yang menjadi artis porno (cita2 beliau dan hampir berjaya direalisasikan) memandang dgn mata yang berkaca..siap nyanyi lagu sedih..saje je paan ni!

SELAMAT TINGGAL ASTENA

setelah hampir 2 tahun berbumbung di bawah persatuan yg agak gergasi di uniten itu, tiba masa utk me meninggalkan astena dgn hati yang amat berat..dari sem 1 me di uniten, sama2 kita memperkaya dan menerapkan nilai seni di unitan semampu jasad, seteguh jiwa..terlalu byk aktiviti yang telah kita lakukan, semuanya manis dan bermanfaat..kite bergumbira tanpa halangan, dan semakin lama, meneguhkan tali silaturrahim atr kita..kepada blog2 yg ader buat posting "tribute to mastot", me ucapkan jutaan terime kasey..me dah bace semuanya..

kali ini, mmg kompem me x akan bersama korg lagi dalam meeting2 seterusnya, mahupun aktiviti rasmi (kecuali jika penyeludupan pelajar berlaku..hehe)..harap korg lebih berdikari dan mampu merancang program2 gergasi..dunia teater, selamat tinggal..tp me ttp akn g menjenguk sekali sekala..nak buat camno, mmg me ni raser happy sgt dpt belakon atas pentas tu..puas dpt menyampaikan cerita dgn cara yang tersendiri..3 teater di uniten, dgn waktu pementasan yang semuanya melebihi sejam setengah..tiada lagi selepas ini..buat bandmates, harap2 korg dpt carik substitute dan ajar beliau lebih kurang 30 buah lagu yang kita dah pernah main..sure rindu nk jamming dah lepas ni! battle of the bands pun sempat masuk 2 kali je..hukhuk..

bergelen2 airmata yang tumpah sepanjang perjalanan pulang..nak call encik huney, batt habis pulak..ditambah pulak dgn keadaan komunikasi yg x best lepas sampai rumah, me simpan je rase sedey tuh..mase tidur pun mata x kering lagi..hmmm..malas nak igt balik..belum hilang lagik pedih kt hati hampir tepu nih..

rumusnye, selamat tinggak anak seni tenaga nasional (astena)..semuga seni terus dimartabatkan..happy2 taw!

gravatar

aidiladha..

salam aidiladha..

alhamdulillah, mengenangkan pengorbanan nabi pada masa dahulu..sewajarnya kita menghargai dan meraikan hari yg penuh bersejarah ni..nk definisikan istilah pengorbanan pun, maksudnye sgt mendalam dan abstrak..tp xpelah, masing2 pun ada cara yg tersendiri utk menyukat sejauh mana pengorbanan yg telah dilakukan,dan sejauh mana masyarakat sekeliling berkorban utk kita..me nk kongsi kan pun, pjg sgt pulak nnt..heheh..apapun, harapnye setiap hari2 yang mendatang, kita syukuri seadanya dan perbaiki kelemahan yg ada..kan? kan??

kisahnye, aidiladha taun ni tersangatlah meriah..tok dari kedah pun dok kt bangi..x payahlah balik kampung..hehe..balik kpg besth, just nk menempuh kesesakan lalulintas tu yg sedey sket..hukhuk..kepade sesiape yg ade membaca entry raya (opkos la bulan 10 punyer entries kan), mesti memahami betape rileknye beraye kt kl nih..tp kali ni, ape tah mimpi ma nk selebret sakan..kate ma, lepas 6 bulan keje setengah mati siapkan research, inilah mase tuk bergumbira..hoho..betol jugak, ma keje tetiap hari sampai malam, termasuk weekends!

maka dari pagi dgn seluar pendeknye, gigih le menghiris2 bawang dan segale2 nye..sampailah saat nasik impit dan sume2 terhidang..make sampailah parents ct..yg me anggap cam parents sendiri..makan2..borak2..main2 ngn ilman..then baru tukar pakai suar panjang..tp tshirt tetap maintain tshirt rumah..hehe..sampai pulak maksu dan encik huney pas asar..makan2 lagik (tuan rumah harus makan berkali2 tanpa henti)..main PS2..borak2..kuar jap g warta..dating2 kejap..toklang pulak sampai..balik makan lagi..sampailah pukul 9pm cmtu, encik huney baru nk beredar pulang..tok lang dan maksu menyusul jugak lepas tu..

kemudian bermula lah sesi menjadik bibik simpanan..nasib baik ayah byk tolong..thanx ayah! simpan2 basuh2 mau sejam jugak la kan..huhuhu..dan kini, baru sempat membukak leptop..berkongsi cerite ngn anda sume..

well, salam aidiladha sekali lagi..semoga anda semua baek2 aja!

gravatar

saye bahagie..tp saye kejam..hehe




.harini saye menghadiri majlis konvokesyen huney saye~
.saye sgt gembire kerane saye dpt teman beliau smpailah ke ptg~
.beliau juge memberi saye dorongan utk grad cecepat~
.saye juge telah berkesampatan berborak lame ngn ayah beliau~
.saye sgt bahagie~
.saye x bg bunge, tp bagi hadiah yang lebih bermanfaat~
.beliau menggunakan hadiah saye pd ptg yg same jugak~
.saye suke tgk beliau senyum~
.saye suke betulkan tali leher dan kolar baju beliau~
.tp sian, saye xdpt belikan bunge utk beliau~

tp mase saye grad, saye nk bunge yg ade softoys! ngan hadiah, ngan ucapan tahniah byk2 kali, ngan cokelat crunchy, ngn chipsmore yg kecik tu, ngn tgkap gamba byk2, ngn ape jew yg beliau boleh bagi..beliau kene bagi..hehehe

SAYE TAHU SAYE MMG BAEK, TAK PERLU IGTKAN SAYE TTG ITU~

KAMU SYG SAYE??~ hikhikhik

gravatar

2nd tagged..hoho

tagged by siti lagik!

1. What is the relationship of you and him/her?

~siti is my bestfrend ever!

2. Your impressions towards him/her.

~she's kind, loving, fun to be with..

3. The most memorable things he/she had done for you.

~byk sgt dan sumenye memorable!

5. If he/she become your lover, you will...

~saye dan siti tidak lesbian..wuwu

6. If he/she become your enemy, you will...

~i hope not! i dont wanna imagine that!

7. If he/she become your lover, he/she has to improve on his/her

~nothing..she's good! errr..she is not and will not be my lover! wuwu

8. If he/she become your enemy, the reason is..

~tamau2!! me n siti tamaw gadoh2!

9. The most desirable thing to do on him/her is?

~cubit pp beliau..hahah

10. The overall impression of him/her is...

~all gewd..heheh..

11. How do you think the people around you will feel about you?

~dunno..cmno nk tawu..huhu

12. The character of you for yourself is?

~talkative..

13. On contrary, the character you hate of yourself is?

~im lazy..heheh

14. The most ideal person that you wanna be is?

~mastura..the original mastura..or manje..or angah..or mastot..

15. For the people who likes you, say something to them.

~errr..ade ke yg suke..hehehe..trimas2..saye juge suke berkawan dgn anda..heheh..kejap2..kecuali mr. fendi G.SX..

16. 8 people to tag:

1.huneybear

2.bob

3.farihan

4.sis fieza

5.paan

6.sis fay

7.misz berry

8.lukman

17. who is no. 2 having a relationship with?

~hahahaha..beliau selalu igt diri beliau remaja..

18. Is no. 3 a male or a female?

~obviously a female..sweet one!

19. If no. 7 and no. 8 were together, would it be a good thing?

~lukman dah dew gf..hikhik..kenot!

20. What is no. 1 studying about?

~bisnes and finance..and he'll be taking his masters in feb..kan syg kan?? pas abeh masters..kite..hahahah..

21. Is no. 4 single?

~she is, unless dah kapel tapi belum announce..hehe

22. Say something about no. 2.

~bob seorang yang baik..mengumpat dgn baik..heheheh

gravatar

tagged..

SITI TAGGED ME!

RULE #1 - People who have been tagged must write their answers on their blogs and replace any 1 questions that they dislike with a new question formulated by themselves.....

RULE #2 - Tag 5 people to do this quiz and those who are tagged cannot refuse. These people must state who they were tagged by and cannot tag the person whom they were tagged by and continue this game by sending it to other people.


1. If your lover betrayed you, what will your reaction be?

~siasat dulu..dah sure je diye curang..saye angkat kaki le!

2. Do you like tags?

~tadak la sampai benci kan..hihi

3. If you can have a dream to come true, what would it be?

~melihat sume owg yg saye syg bahagie..

4. who do you really love?

~my sunshine, my sugar!

5. What would you do with a billion dollars?

~beli kelengkapan diri dulu..pastu bersedekah2..

6. Will you fall in love with your bestfriend?

~nope2..

7. Which is more blessed, loving someone or being loved by someone?

~we need both to complete the happy-ending-love-story..

8. Are you gorgeous?

~in my own way..

9. If the person you secretly like is already attached, what would you do?

~senyum jew..

10. What do you pray each day for your loved one?

~to be happy, and blessed..

11. What is the attitude you dislike?

~panas baran..

12. How would you see yourself in ten years time?

~beranak pinak..hehe..and of course, a communicator and her lovely hubby besides her!

13. Why do you think you are so tensed up..no matter at the office..or at home or in your toilet??

~when i have problems in relationship, or study..

14. What kind of person do you think the person who tagged you is?

~my soulmate..errr, selain my lovely hunney..beliaulah sahabat dunia akhiratku..

15. Would you rather be single and rich or married but poor?

~depends..kalau partner besh, miskin pun tapew..kalau partner x besh, bek single!

16. Who would you like to see the moment you wake up?

~his face..his presence..him..

17. What’s the character must have in your partner?

~tidak baran..penyabar.. dan seperti huney saye sekarang!

18. If you fall in love with FOUR people simultaneously, who would you pick?

~x pernah cmtu..huhuu..i guess, yg mane yg my parents paaaaaling suke..

19. Would you forgive and forget no matter how horrible a thing the someone has done?

~yessss..takde masalah nk forgive..forget tu prob sket..hoho..

20. Do you prefer being single or having a relationship?

~i prefer having a relationship..and im happy with my beloved darling!

21. Would you leave your family behind just to chase your dreams?

~nope..

Tagged : huney, farihan err..sesape jew!

gravatar

debaran..

ehem..ade sedikit debaran di situ.. nak kene tenangkan diri nih.. "mas, everything will be ok!"

Blog Widget by LinkWithin