MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

my friday

tora datang lagi dengan gasing kontot!! ok2, that's not a gud one!


salam semua =)

i wanted to sleep but b4 dat, just wanna have this blog updated..hows ur friday? mine was great! (eh, betol la dah sabtu kan)..pagi2 dah dikejutkan dengan panggilan talipon oleh enche shimi..rupe2nye dia nk btaw he bought me as his pet through d application in facebook..i happy ajela kan..nice thing to hear in the morning..hehehe..then dia btaw dok lawan2 beli pulak ngn my ex, abadi..laaaa, camtu pun ada ke..i ni ala-ala barang dagangan gittew..so cute!! eh, bukan i! but my shimi la..tp i happy, at least dia ader jugak beli i balik from my ex..hahahaha..oh, ayza pun beli i jugak! and again, enche shimi beli balik..cute!

in d afternoon, im a bit sad pulak to hear several news from him..syian kamu! tp kejap jela bersedih2 bersama..i can just cheer him up! and by the evening, we were busy talking about sumthing else..it's about our next date on saturday..we have a kenduri to attend and then will go shopping for food to bring along to k.gandah! cant wait! me and mimi get the pass to be in the water with the elephants! beeeeeeeeesssssssththththththt! enche shimi dah buat sedey dah sbb dia nnt tukang tangkap gambar ajela..hikhik

then later in d evening, i went to upm..dah janji nk berenang dgn ma..org tak ramai so kami byk berenang berdua..berenang dgn ma ni biase la..asek kene pesan itu ini..hehehe risau sgt la tu! ahh, the picture..
pink and blue..im all pink and she's all blue! gosh, she looks younger then her age..btw, ma dah berumur 53 tahun..and her skin is like flawless! i pulak yg bermasalah sini sana! i pun tataw adekah sbb my mum chinese so skin dia camtu, or pencuci muka mahal tu punye keje..huhuhu..berenang punya berenang, kami pun balik around 6.40pm..tu pun sebab kawan2 ma x dtg..kalau x, asek dok borak pasal keje or students kt dalam pool..hish! last week, ade ke my mum n her friends dok bincang pasal module2 la, student phd la ape masa dalam swimming pool..perhatian kepade student2 upm, pensyarah2 anda sygkan anda ok..hahahaha..or maybe sume pensyarah n cekgu2 camni kot? =P

pada malam hari, i duduk jela ngadap leptop..enche shimi pulak g opis ansara kt bangsar..reramai packing goodies and agih2 tshirt 4 k.gandah..i nk g! tp kang da malam sian plak enche shimi nk kene hantar i balik..well, saye adelah boss yg bertimbang rasa terhadap supir saye..hehehehe

itu saje jumaat saye..insy esok kalau larat saye update lagi ye..kalau x, tggu la i balik dari k.gandah jawabnya!

nyte2!!



~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin