MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

soppiiiiiiiiinng!!

hari yg memenatkan tp best!! pagi2 lagi cux dah dtg bangi nk amek i pegi kl..eksaited habis..lepak punye lepak, kami pun pegi kenduri kahwin kawan pejabat enche shimi..rudy and fifi..tahniah! beberapa kawan enche shimi yg lain pun ada so duduk semeja dan makan sesama la..lauk bole tahan best! aaahhhh, kalau dah lapar tu kan..


lepas je kenduri, kami singgah kejap dekat bank..i nk cek la my acc kan..sekali, ada duit misteri!! terkejut beruks ok!! jumlahnya terpaksa dirahsiakan tp mmg heran la sebab tatau dari mana dtg duit sebanyak tu..haih, ni dah terjangkit dari apom nih!! rezeki..hihihi..ape lagi, terus tukar plan! kami terus ke sogo..ehehehehe..meriah jugak pasar kt jalan TAR tu..i jakun jugalah memandangkan i baru pertama kali ronda2 kt situ..selalu pegi masa takde pasar malam so mmg i tak tau pape la kan..enche shimi sempat borong crox kt situ..ehehehe..dekat sogo pulak, kami beli ni..

sogo tgh sakan diskaun handbag, wallet n baju skang ni..my handbag and his wallet ni, both pun leather, murah aje! berbaloi baloi baloiiiiiiiiiiii..x lama kami kt sana..lepas makan2, kami pun balik bangi..nk beli barang makanan dekat warta pulak..maklomlah, nk piknik kt k.gandah kan..ehehehe..kt sana, memborong lagi..beli makanan dan baju sket..lepas tu barulah enche shimi hantar i balik rumah..penat..tp tetap happy dan x sabar nk mengharung hari esok! harap2 kami selamat pergi dan balik ye..

saat ini, ayah tgh bersiang2 bahan utk dimasak esok..nampak gaya saye dan ayah terpaksalah bangun pukul 5 camtu utk memasak..pukul 7.50am kami dah kena ada di wangsa maju..ayah hantar i dan mimi ke sana dan enche shimi akn take over menjaga kami..semoga segalanya lancar je..x sabar nk pakai tshirt ansara terendak-trip to kuala gandah esok! nantikan kepulanganku dgn cerita2 baru!!



~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin