MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

deting rabu..

rabu tibaaaaaaa! saye dan cux same2 happy sbb nk jumpa ptg ni walaupun last jumpa ari isnin je..ehehehe..kali ni, macam biase kami akan ke pasar malam hari rabu..enche shimi nk usha2 crox dan mcm biase la, kalau g pasar malam rabu, wajib carik dvd murah..semurah RM2!! mane nk carik? ekekeke

enche shimi dgn murah hatinye belanje i 2 movie rm2 yg clear2 belaka..and oh ye, dah ada pulak cetak rompak muvi 3d! rm10 je..dpt 1 spek 3D..ok kan? lepas borong pape yg patot, kami ke warta n pkns pulak..i nk beli kettle..skang ni da bertekad nk minum air bebanyak..so nk buat mini dapor kt bilik sniri..lepas dpt ape yg dihajati, kami pon kembali ke romah..

ape lagiiiii, pasang dvd!!

seronok! tp sygnye bile da sampai masa, enche shimi kene balik..x kan nk tido bangi pulak kan! ekekek..ape pun, i sambung tgk cerita 'they wait'..cite hantu ni..not bad! korang pun beli la dvd dia..tidak menghampakan! oh ye, ni gambar mase deting2 rabu =D


..kt pkns..my PA..tukang bawak kereta, tukang bawak barang, and tukang jaga cafe..

..test citer 3D tu..not bad! spek dia ok gak le..nnt nk kene beli agi nih!..

tamat sudah ceritera hari rabu..next berjumpa adalah sabtu..dan seterusnya ke kuala gandah pada hari ahad!! x sabarnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!




~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

rinduuuuuuuuuuuunyaaaaaaaaaaa nak g pkns!!
ya ampun.bangi is d best!
eehheheh..

gravatar

bangi mmg best kan! pkns menten..situ byk jual baju murah2..hikhik..

gravatar

mas!!psr mlm mane???nk gak beli dvd cetak dan merompak.hahahaa...

gravatar

mari mencetak merompak! tepi kagumas yang oi..mari2!

Blog Widget by LinkWithin