MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

lame dah x buat tag!

ayza, thnx 4 d tag!

1) Anda rasa anda HAWT?
- depends..nk kene tanye enche shimi nih..ehehehe

2) Upload gambar kesayangan anda.


3) Kenapa anda suka gambar ini?

- gambor hari bahagia ma saye..hikhik

4) Bila kali terakhir makan pizza?

- aiseyh, dah x igt..lame sgt dah! ni yg tingin nih..heheh enche shimi da bising2 i dok tringin kfc la, cendol la..mcm2 lagi..baiklah, mari masokkan pizza ke dalam list!

5) Apa yang anda buat sambil menyelesaikan tag ini?

- sambil2 online fesbuk..lega sungguh dah habis final nih..

6) Selain dari nama anda sendiri, anda suke dipanggil dgn name ape?

- mastot! manje tu hanye family, sedare2, jiran tetangge dan sahabat karib je bole panggil..

7) Tag lagi 6 orang tanpe rasa kekesalan

- my sayang

- bob blog bervirus

- sedari farihan

- sedari apom

- sedari sherrina

- sedara tajul

8) Siapa no 1 kepada anda?

- bopren saye..sgt chenta sama dia..baru sesaat x jumpe da rindu!

9) Bagaimana pula dengan no 3?

- rakan yg sgt baek dan bule la masok kategori sekepala..oh ye, teman karoke yg hebat!

10) Pendapat anda pada no 4?

- rakan karib dari form2 lagik..sama2 gelak..sama2 nanges..sampai sekarang pun mcm tu lagik..lap yu la apom!

11) Katakan sesuatu terhadap orang ke - 2?

- bob sekarang dah ade degree, dah start drive kereta balik, dah ada setiausaha dan PDA baru..ape pun, anda tetap bob yg saye kenal 3 tahun dulu!

12) Anda juga mungkin meminati

- heheh adam sandler!




~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin