MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

kekasih berubah angin? =D

whoaaa tajuk nak lebih! abaikan..senanyer i ni dalam keadaan tingtong..maklumlah, ada dua paper harini..pagi dan petang so otak ni pun bukan betol sgt..hikhik

ceritenye, paan buat teater lagi, gabungan rumah teater astena dgn subjek kdkb..i adelah dijemput utk sama2 menyaksikan teater amal ni..biasalah, jemput i tu maknanya pekej dgn enche shimi la kan..ahhhh, itu bukan masalah..dah biasa dah diorang ni huhahuha dgn enche shimi..

tajuknya 'ada apa dalam surat khabar'..menarik! kreatif! rugi bagi sesiapa yg x dtg tgk..lakonan mantap, skrip bagus, sewajarnya dipuji..i tumpang gembira tgk perkembangan sahabat2 teater uniten..rinduuuuuuuuu..tp nk buat camnooooo..jalan ceritanya mudah, apa yg ada dalam surat khabar direalitikan..mudah difahami dan diolah dengan menarik..syabas le buat paan dan team! saye, bob dan enche shimi mmg bagi standing ovation!


..sekitar jalan masuk ke auditorium..tema dia opkoslah surat kabar..hehehe..bunyik2 bile dipijak!..

..ini pulak krew dan pelakon..bagus2..syabas atas lakonan mantap korang tuh..

..tak dilupekan, otai2 astena..bak kata bob, family photo..oh, sgt sayu ok..sebab i miss them soooooo much! x ley tgk lelama gambar mcm ni..nanti mata berpeluh macam bob..

oh ya, tang mana pulak part kasih berubah angin ni? haaaa, tu dia..enche shimi sgt girang ok jumpa kekasih gelap dia..sapa lagi kalau bukan si bob! dari dalam fesbuk sebelum teater lagi dah kecoh2 nk jumpa bob..x cukup dengan tu, dalam msg ngn i pun eksaited nk jumpa bob..hish, jeles ok! dalam auditorium pulak, sempat pulak meraba2 dgn bob..nasib baik i x bagi diorg dok sebelah2..nk jadik lelakilah camni!

tapi takpelah, as long as enche shimi berbahagia dgn kawan2 i, i relakan diri dimadukan dgn bob..sobsob..yelah, bukan senang nk dpt org yg boleh ngam dengan kawan2 kite kan..lagi pun enche shimi adelah my 1st bf yg close with my frens..as long as he's happy, im happy too..eh bob, jgn plak amek kesempatan..wuwuwuw

so, untuk tatapan kalian, ini adelah gambar2 yg merobek jantong ku..sobsob..


..ni yg nampak gg..cute jek! tp gegar2 pulak!..



..ni yang kurang gegar..haaaa, tgklah tu! x ke sadis..nk jadik bob..nak jadik bob!..uuuuu

sayangnye kami x sempat join team teater lepak2..tp sempat juge la kami minum setegok dua kt limau nipis sambil borak2..seronokkkkk, lega sket kepale otak yg sarat nih..baiklah, itu saje utk kali ni..semoga kekasih2 anda tidak berubah angin..huhuhu

p/s : gambar dia berdua dgn bob ade, tp dgn i xde pulak malam ni!!




~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

ok geli punggung aku nengok bob+shimi bercumbuan. hahah.

gravatar

tu le, ususu kecik aku ni pun bagaikan digeletek!

gravatar

eleh apom jeles! B...jeles ng bob pun jgnla sabo gambo kitorang sampai bg gegar...nak kena edit ni. pastu letak bunga2...aww kelas gitu...

gravatar

tabuleyyyyyyyy!! tapayah bunge!

Blog Widget by LinkWithin