MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

nego pun sudah!

Negotiation simulation, done! cerita agak basi..sorry! hehe. akhirnya masa yang ditunggu2 telah tiba dimana kami harus mempraktikkan apa yang telah dipelajari dalam subjek comm n nego..final projek kene nego u'ols!

mmg minggu tu minggu yang amat memenatkan..eventnye, nego nye..aku pulak, tidur pukul 4-5 pagi setiap malam. siapkan kerja punya pasal. tapi hasilnya amat menggembirakan. proses nego berjalan dengan lancar. sem ni, case kami adalah city of tamarack dan twinlakes mining company. kumpulan aku jadi pelombong yang melakukan aktiviti perlombongan kt tamarack tu..lepas tu diorg cakap kualiti alam sekitar merosot..so kami kene nego utk cari penyelesaian kepada masalah ni..gitu le lebih kurang. masa yang diperuntukkan dalam 3 jam tapi kami selesai nego dalam masa 2 jam aje.


..the group..tengah2 tu our lecturer. she was happy with our performance..

..fiona, the student from china. will miss her after this!!..

sem ni sem terakhir aku belajar dalam kelas. mac nanti, aku akan menjalani latihan industri pulak. macam mana lah gamaknya..nervous pun ada! hehe

oklah, byk lagi kerja menunggu tu..doakan event aku 1 mac nnt berjalan lancar..markah tuuuu..nanti bila2 free aku update lagi yek..nk kena bersiap ni..nk ke kl berjumpa enche shimi..kami sama2 bizi buat masa sekarang..masa utk berjumpa pun dah kurang...huhu

~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin