MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

KBP : Kisah 9

wah, dah kisah 9 ye..hehe bagus2..baiklah, episod kali ni *feeling drama* kami ke nilai3..mmg tuju bulat ke nilai3 sbb ma da target nk beli segala jenis kain yg diperlukan n survey2 door gift sket2..

well, mmg tercapailah objektif sbb kami dah berjaya membeli kain untuk pengapit, dan kain utk ahli keluarga..yg keluarga tu utk dipakai masa nikah, kenduri dan majlis bertandang..merangkap baju raya sekalilah..


..ma n kak ida masih berdiskusi ttg warna yg seswai..kaler ape dan harganya tu, aku kene le rahsiakan..tanak la reveal everything kan..

berkedai2 jugaklah kami masuk. tapi kene kawal napsu..tak dpt la nk borong byk2 sbb tak cukup ruang. penuh satu kereta tu dgn manusia. hasrat ma nk sebat tikar terpaksa ditangguhkan dulu. kihkih

next, nk kene pk kat mane nk tempah baju2 ni..utk baju nikah, aku mmg da berniat nk hantar kt the famous dzuldeclassique je..baju2 keluarga tu, macam nk kene survey2 lagi jek..apa pun, leganya rasa bila pakaian utk family sume dah setel. thanks ma!

p/s : book pekej yg aku nak tu
p/s/s : another round of detox diet plan maybe? ;P
p/s/s/s : tetapkan bila aku nk p penang utk survey2 pekej belah enche shimi..2nd or 3rd week of march..miss uncle n auntie already!


~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin