MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

im officially 24!

happy birthday mas! haha gilo, wish kt diri sendiri. so im turning 24. and yet my dad sees me as his lil girl. haha. so i've counted. this year, dpt 160 wishes thru fb and smses. last year i've got 169 wishes. THANK YOU!! tu dia, aku kira ok! kau kira sesaje je ni..sbb curious. dont get me wrong okay. theeehe..well i dont mind lah. friends kt fb aku pun tinggal berape kerat je..byk yg aku dah remove masa friend-list cleaning dat day :D

so huney called me on time..aku tau dia set alarm or reminder. haha..sbb time call tu dia dah tertido pun. aku ni mmg menyusahkan! enche shimi mmg dah paham yang aku ni insan yg amat mementingkan bopren wish on time, midnite. aku nk dia jadi yg pertama. hadiah takde takpe. hadiah num 2, wish tu num 1..haha. ok, aku dah mula rasa saiko. so, i was happy all day because he wished me. im very grateful dat my birthday falls on on saturday. so we had steamboat that nite. it was along's idea.

shimi turned up at 6pm++..along n family mmg dh sampai so aku penat melayan bebudak ajelah..it was fun when fatih is walking on his own now. he's naughty as he can be. wandering around and chit chatting with whatever he sees.


..shimi with the old rocky. im happy that rocky is still alive, celebrating my birthday this year..btw, im not ready to wish him goodbye yet!..

..my hero and the food. ayah is my all time hero. nobody is like ayah. he's my whatever-man!..

..the birthday cake bought by along n kak ida. nice choc mouse cake. this is better than SR cake ok!..

awal2 lagi aku dah cakap kt enche shimi, tak payah hadiah taun ni..sbb dia nk kene beli a diamond ring later on *wink wink*. tp dia nk jugak2 belikan something. hehe. u r so sweet lah huney!


..so this handmade choc is mine..shimi tempah kt kawan dia..cantik! cover dia pun dah serupe hantaran! (this is without cover). rasanya, hantaran aku nnt ade kot choc ni? :P..

..and this all time fav denim wallet.. seyes cantek weh! dalam dia ada byk compartments. selaku minah yg gila wallet, and gila handmade-like stuff, mmg aku sukaaaaa!..


..this is my family. the perfect family. mum dad brother sis in law sis nephews. nobody is missing!.

aku sgt gembira sambut birthday tahun ni, sbb ni birthday last aku as org bujang. aku nk cherish everything sebelum aku kawen. sbb nnt bila kawen, akan ada byk benda baru yg aku akan belajar..terima kasih semua sbb buat aku bahagia..i love my family..


..and you, thanks for joining us. thanks for accepting me as ur other half. thanks for showering me with your unconditional love. i love you honey!..

p/s : nk kasik adiah ape kt enche shimi nnt? wuwu

~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin