MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

melancong kt KL? hehe

Yesterday, kami sekeluarga berjalan2 ke kl..dok rumah pun bosan je..kami pun ke jalan TAR..mule2 ke Hauz Depot..boleh tahan la..x mahal sgt brg2 dia..kt situ je dah habiskan masa selama beberapa jam.


later on, ma cakap teringin nk naik monorail. ma dan ayah ni sentiasa naik kereta kalau nk ke mana-mana tp ma nak jugak merasa naik monorail. Dari jalan TAR, kami ke stesen LRT masjid jamek dan berhenti di stesen hang tuah..dekat situ, baru kami semua menaiki monorail ke KL sentral.



sampai saja di kl sentral, kami semua berjalan melihat kawasan 'Little India'. Not bad. macam pergi bombay je..




memang sepetang jugalah kami berjalan2 kt sini..rasa macam pelancong..jakun pun ada..hehehe..puas berjalan, kami menaiki monorail dan LRT kembali semula ke jalan tar..sambung shopping! mimi dan aku beli selendang..ma ayah tukang bayar..hehehe..

malamnya, kami semua makan malam di restoran sup urat keting. terbaik weh! sate kt situ pun sedap melampau..teringat-ingat sate dia yg gebu tu..huhu


..mine, kuey tiau sup campur..pedas melampau sampai aku kena buang half the kuah dan campurkan air suam untuk kurangkan pedas..fuhhhh..

mmg happy sangat semalam. sakit badan pun ada sbb since balik dari australia hari tu, kami sekeluarga belum jalan sebanyak ni lagi..masing dah sakit2 badan..hehehe..ape pun, thanks to my parents yg melayan je kitorang nk merayap kt kl. luv u lah!

~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin