MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

ali dan aliya

HAPPY CHINESE NEW YEAR! This year, takde celebrate mana2 pun memandangkan my grandma kt cameron highlands tu dah takde..so, mum will just call my uncles n aunties ajelah..korang buat ape cuti2 ni? berjalan? balik kampung??

kami cadangnye macam nk merayap kt KL nun. x jem ko rasanya. ke jem jugak? hehe..oh ye, aku nk cerita pasal kura-kura yang aku dan enche shimi bela, since almost 2 years ago..dulu diorang ni kecik jeeeee..besar sket dari duit 50 sen..sekarang, lagi lebar dari muka aku okeh!! kami namakannya ali dan aliya..

aku selalu la tertanya, how big they can be..kalau besar bebenor tu, manalah muat nk bela dalam akuarium kan..kalau bela kt kolam besar, aku dok serabut camne nk menten kebersihan kolam tu..diorg punye sisa kumbahan tu boleh tahan woooo..nnt bile2 fwee aku tepek gambar oke..

aku rasa mcm nk lepaskan kt tasik cempaka tu..tp sayanglah pulak..beli dulu masa 1st anny aku dan enche shimi, now nk lepas..x keji?? and kalau lepas pun, risau takut diorg x leh survive..huhu..takpelah, nnt bile2 aku paksa enche shimi brainstorm sama ape yg kami patut lakukan kt ali aliya ni. deep inside my heart, i love them very much!


~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

jgn kasik lepas lgi...!!! hahahaha! i likey them beri much. so big! big! big! hehehe..

gravatar

hehehe..manje tu cakap aje..mane sampai hati nk lepaskan diorg..sayang ohhhhhh!

Blog Widget by LinkWithin