MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

sehari 3 mall?

ini cerita rabu lepas..aku ngn nisa berdeting sakan..sepanjang parents n sis masih kt ostrolia ni, minah ni ade le datang tido2 umah aku..bagus, x lah aku sangap x reti nk buat apa sorg2..busan oh!! hehehe..ok back to rabu, dah takde ape nk wat..esemen pun dah siap maka laju jela aku nk g jalan..

mule2 kami ke OU..aku tatau la ape salah dan silapnye, aku rasa OU tu kecik je..cam pusing2 situ je jugak..hahah ke kami yang salah? tp x best lah aku rasa..aku lagi enjoy jalan kt times square..alang2 dah ke OU, aku ngn nisa buat keputusan ke IKEA pulak. Nk merasalah jugak meatball yang orang dok cakap sedap tu..order yang 10 bijik (RM10) dan kami share..OMG! mmg sedap! berhantu weh sedap dia!!! ikut hati, nk je aku order2 lagi tapi perut kenyang dek minum air byk..tapi series sedap..ok, aku dah siap pasang niat nnt nk heret enche shimi ke sana pulak..

dah habis puji2 meatball, masa masih panjang..kami ke midvalley pulak..sini mmg puas la jalan..round2 sampai lenguh kaki..shopping x dilupekan! hahahaha..oh ye, memandangkan masa tu hari rabu, sempat jugak kami makan baskin robbins..aku yang takde barang pink tu sebat aje hp pink nisa..eskem dia mmg terbaik! (semestinya la kan)..tp sbb byk sgt, naik mual pulak aku lepas tu..lepas ni tobatlah, makan yg kecik sudah!



apa pun, memang terbaiklah pengembaraan haritu..puas aku berjalan..thanks nisa sbb sudi temankan..kalau tak, merayap sensorang la aku gamaknye..kehkehkeh..lain kali ade rezeki boleh la ronggeng2 lagik..

p/s : ma ayah mimi akan sampai dari ostrolia ahad 6pagi makan hari dan esok aku mcm org gilalah mengemas rumah..syukur roki dah gemuk sket skarang..biar happy ma tengok nanti =D

~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin