MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

hasil photoshoot kami =)

haaaa..inilah antara gambar2 yang diambil masa photoshoot..yg ni belum diedit lagi tau..raw material nih! macam pisang goreng panas..masak2 terus hidang! nnt aku tggu yg dah diedit (which aku kene pilih tp aku malas nk pilih gamba mana yg aku nk suh photographer edit) tu siap oke..

enjoy d pics =))) kalau dah siap diedit nnt, mood rajin aku datang, aku akan tepek kt sini oke..tp sehelai dua jelah ye..byk2 kalu, tgk kt fb saje (tu pun kalau aku rajin nk upload)..












"You come to love not by finding the perfect person, but by seeing an imperfect person perfectly"


~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

Cntk gile sioooottt!! Warna pun cun siyot. Benci aku...sbb bile turn aku nk bergambar ni weeehh!! Hahaha.over.papepun mmg best.due2 cntk bergambar

gravatar

heheh takpe2, masa kao akan tibaaaaa..hehehe..

Blog Widget by LinkWithin