MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

KBP : Kisah 4

Yesterday i went for make up trial. pak andamnye adelah sir azman, my lecturer..haha..he's a make up artist ok! I know it is kind of early for me to do the make up trial. but once my skin reacted to the product, i need like 6-8 months to get my normal skin back. ko byg la kalau bulan 5-6 aku baru wat trial, then kulit aku allergic kt product tu..x sadisssss??


sape nk tempah sir azman, bole mintak phone number beliau kt aku ye..hehe..promosi..so far, ramai yg kate mekapnye cantik..nampak natural..aku mmg x bekenan sungguh mekap style gomak..meaning yang putih dia semacam je..dalam gambar nnt x cantek..huhu..sir pun pakai tanned punye foundation pe sume..ok jelah outcome dia kan..



ramai cakap aku nampak lain lepas dimekap. yeke? hehe..yolah, ramai dah biasa tgk aku simple2 kan..xde keje aku nk mekap selalu..mak aku x kasik oh, sbb nnt kulit rosak..tu kulit biasa..ni kulit over sensitip mcm aku ni? mmg cari nahas..tp keje nnt aku kene la mekap sket..x elok org corporate comm nampak dull jek..

after make up trial, me and shimi went for our prewedd photoshoot..ni sesaje je aku buat alang2 bermekap ni..btw, nnt aku share sekeping dua kt blog ok..kt fb pun aku maybe share sket je..sbb aku amek gamba ni, bukan utk share2 sgt..aku nk simpan utk kenangan aku ngn shimi =)

next : besok ma cakap ada few places lagi nk kene survey. Enche shimi's family pun dah call dia, dah tetapkan tema kenduri belah sana. hmmm, makin pjg checklist aku!


~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin