MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

Wekkkkk!

Sila berfikiran terbuka..tertutup kalu, sila jgn baca :D

Semalam aku menyalak2 kt fesbuk kata aku menyampah dengan lelaki gatal! hahah mmg x pasal2 emo kt fesbuk padahal tempoh 'bendera jepun' baru je tamat..takde la..citenyer gini..aritu aku ade la chat ngn member ym dulu2..zaman f4 kot aku chat ngn dia..dulu dia normal..pastu gatallll nk mampus! bersungguh2 offer aku supaya jadi sugarbaby dia..hahaha

bayaran? empat angka weh..sapa tgh kebulur duit dan x kesah maruah diri dimain-mainkan, sila la terima tawaran tu yeeee..errr, perkhidmatan adalah lebih daripada 8 'round' dalam masa 2 hari..weekend katenyer..eh tp jgn salah paham, aku tanye dia sbb aku cuma nk tau ape laaa yg minah2 sugarbaby ni boleh dpt n how the r/ship works..tiada niat lain ok! then aku terus la ignore and block laki tu kt ym..ko merapu le sensorang yek!! masa aku chat ngn dia tu, a night before g BBQ potluck kt umah enche shimi..sok nye masa BBQ, masa kami berdua keluar ke bank nk cucuk duit utk bayaran kambing tu, aku cite la ngn enche shimi..tp sbb aku pun takde niat nk menggatal ngn jantan miang tu, enche shimi cool je..pastu dia siap offer nk jadi sugarbaby pastu duit sume nk kasik kt roki..aaaaaaaaaaaa!! stress aku di situ..bole byg x? enche shimi berkhidmat gitu, balik2 serah sume duit kt roki..pastu roki just duduk tido dan mengarah2..or kalau rajin, tlg carikan new sugardaddy..eh, sugarmummy lah! hahahahaha imaginasi buduh!

by the way, mungkin budaya sugar-sugar ni dah mula jadi trend dalam masyarakat..sepertinya semuaaaaa boleh dibeli dengan duit..kan? aku? org laki yg x kenal mintak number talipon pun aku da marah ok..hahaha tah nape, aku garang sket ngn laki2 gatal..memang meluat habis..aku pun tak tau kenapa..tp memang aku x sukelah..huhuuhu

sape nk jadi sugarbaby rocky angkat tangan!

~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin