MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

sisters outing!

si mimi tu dah bising asek suh carik dia punya barang for her dinner..alah, dinner after spm tu..memandangkan paper dia start dalam seminggu lebey lagik, kami pun pegi la selasa lepas..dinner tu pulak right after her last paper..so x kan nk pergi shopping masa tgh spm kan? kan?

selepas bergaduh2 pilih hari pe bagai, kami pun kuar la selasa..pagi2 lagi dah keluar oke..tp mule2 g beli canvas dulu..aku x larat gile canvas besar sgt..sakit jiwa nk melipatnye..haha..adek aku ngekor jela kan..habis je beli kami terus ke BTS..dress situ kan murah2..haruslah g situ..so bole beli byk sket benda..


..yg biru ittew saye punye..heheh..15 menet suda siap!..

Itu la pertama kali aku drive sendiri terus ke shopping mall..cuak jugak nk carik parking..yg aku biasa takat alamanda n jusco jelah pun kan! selalunya kalau g kl aku naik LRT..alhamdulillah, berkat pergi masa hari keje, dpt la parking yg sedap2, dekat pintu masuk..sorga!

ape lagi, shopping sakan la jawabnye..6 jam kot kitorang shopping..mule2 igt nk beli brg adek aku je..aku pulak terbabas beli byk..seriously banyak ok..sbb bukan selalu kan..boleh pakai masa berjalan jauh disember nnt :D


..stop makan jap..pukul 1 lebih masa ni tp kami berdua dah lapar sakan..adik aku melantak byk gila..aku ngn abg aku salu cakap dia ade bela hantu raya..haha tah mane tah lemak dia pegi..uhh x puas ati aku!

selesai mengisi perut, kami sambung balik shopping..ada jugak belikan baju utk ma..saje2 nk belanje..dalam pukul 5 gitu, adik aku dah menunjukkan tanda2 pancit..aku boleh lagi tp sian dia la..kang da penat x ley study pulak kang..kami pun baliklah..terus je balik rumah x singgah mana2..


..adik beradik muka x sama..oh, dulu aku lagi putih dari dia ok! ni sume swimming punye pasal!..

mmg puas hati la shopping kali ni..dapat beli sume brg yg ada dalam list..aku tunggu je dwet fee waiver nanti..nk sopping lagi!! oh, nk tgk hasil tangkapan kami??


..meriah x? hahah bapak aku geleng kepala je..layan jelah dua anak dara dia nih..x dapek nk nolong..

oklah, aku stop sini dulu..ade ke patut tgk gambar ni aku rasa happy..haha gila punye pompuan..korg len kali nk p sopping ajak tau! tata! *mwahhhhxx*

~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

anda harus tahu yg sy sgt jeles melihat longgokan hasil tangkapan itew!!! aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Blog Widget by LinkWithin