MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

shimi objek kiut saya.

aku bebel-bebel sbb enche shimi x msg aku haritu. aku tau dia kerja. tp aku kan over. lepas kerja kami jumpa..tgh aku bebel2, dia pusing tepi dan hantar 13 sms kt aku masa tu jugak (err aku dpt 12..1 sms lagi utk roki)..lepas tu aku pukul2 dan cubit2 dia..yes..apa yg aku mahu sebenarnye? komplen dia x msg..bila dia pujuk, msg aku senyap2 (aku nampak ok!) kene pukul pulak..eh jgn risau, pukul2 gedik saje..hehe..apa yg aku mahu sebenarnya??

sebenarnya, aku kehilangan kata-kata. sebenarnya, aku malu nak cakap i love you banyak kali. so aku pukul2 dia. dia buat aku malu. dia buat aku malu nk jerit i love you. aku pukul dia lagi. setiap pukulan gedik aku tu mewakili ucapan i love u utk dia. =)


~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

baca yg nih...teringt kt kery....
ritu die tmn aiza g test jpj...
blk test tuh die tmn aiza lak g htr gbr kt kedai, pas2 g klink...ms aiza msk dlm tmpt2 tuh..die tnggu luar..pdhl skjp jer msk...die dh htr msg2 wish i luv u...haha..so sweet jer die wt cm2...dlm duk jpa pn still nk msg2 i luv u...suke bangat die wt cm2...:)

gravatar

sweetnyeeeee! i like! baru la r/ship tu rasa fresh je kan..x bosan :D

gravatar

btul2...aiza pn ske bla die wt cm2...sng ht sgt2...terasa sgt diri ini dihargai smpi cm2 skali...hope smpi bla2 die wt cm2...

gravatar

insy, mas doakan ok..mas pun tau, aiza da serik kot ngn laki hangat2 taik ayam nih..hehe

Blog Widget by LinkWithin