MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

sekumpulan hantu air.

it was a pleasant saturday! kebetulan cux balik kl from penang, mmg best la kan! kami sekeluarga mmg plan dah nk g swimming. kt ukm this time. waktu cux sampai tu ngam2 la ngn waktu kami dah otw ke ukm..so aku ngantor parents ke sana dulu lepas tu terus pegi amik enche shimi kt hentian kajang.

masa tu aku tatau enche shimi nk join swimming ke x..yelah, takut penat ke apa kan. tp aku selaku gepren yg cekap mmg dah siap2 bawak seluar berenang n towel utk beliau. sabun ape tu tape, bole share je..heheh..sekali he wanted to swim. happy! gedebushhhhhhhhhhhhhhh!!


..seperti ada perbezaan warna kulit ok! hehe..well, semua org berenang kecuali ayah, sbb ayah bizi menjaga fatih..lagipun ayah sakit bahu..ayah kate la kan..tu kibab pelampung ilman kejap..enche shimi la ni, berangan plakkkk nk duduk atas pelampung tu kan! oh, happynya saya dpt berjumpa dgn kesayangan saya!


..ilman rehat jap..best ngn dia ni sbb dia x takut air..selamba je terjun2..lepas tu kan, dah pandai menyelam ok! belum 3 taun lagi pun..bila cakap jom selam, laju je..lepas tu buat peace dalam ayer sambil sengih..hehehe



..mulalah seko2 nk amek gamba dgn budak kecik ni..kami makcik2 ni mmg saiko sket ngn anak sedare mereka..heheh


..and of course, dah bakar lemak kena la ganti kan? kan? *alasan!*..lepas tu kami lepak mamak pulak..along belanja this time..makan punye makan, kami balik terus la lepas tu..

balik tu kami keluar balik, i mean aku dgn enche shimi la..aku da kemaruk durian dah..sekali beli 2 longgok for rm30 saje..besar2 and sedap isi dia..95% elok! lega! igt nk amek gambar masa enche shimi kopek durian tp batt kong pulak..seronok dera dia! aku tukang makan jek..heheh

itu ajelah sabtu saye, walaupun hari ahad baru nk update kan..seronok!

~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin