MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

oh sudah puas hati!

Dari semalam lagi aku dgn nad dah meroyan2..masing2 nk explore tpt baru sambil restock brg kt blog. dia ni tokey blogshop project love, aku pulak mestilah bersopping utk nice on girls.

setelah puas meroyan, pagi tu kami gerak la ke sana. seronok spend time ngn diorg je..tpt tu x seronok pun! haaa, si nad ni bawak adek dia 2 org..



ni diorg 3 beradik..adik dia yg last tu cute jek..hehe..balik je dari situ, aku ke kl lg sekali..this time aku p sorg sbb p another place pulak..yelah, mule2 x puas hati sbb brg x byk..2nd pegi, hambikkkk..beratus2 aku beli barang utk bazaar nnt..hehe..

nantikan kemunculan long floral dressssssssssssssssss!! *tepok2*

and vintage handbagsssssssssssssssssss!! *tepok2*

insy, semoga segala kerja ikhlas ini diberkati dan dipermudahkan..aminnnnn

p/s: kembang jap aku bila ramai puji handbag vintage aku tantek..heheh

~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

woh!ke gm upenye~
tahniah3..ekplorace?hehe

gravatar

hahah explorace hamendenye, hampeh!

Blog Widget by LinkWithin