MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

Nak makan banyak2 x?

Sila ambil perhatian bahawa pada setiap hari rabu restoren Rasa Mas (rasa aku?) kt alamanda ada buat special promotionnnnnn..ada package 'eat all u can' for RM9.90 p/person only! sebenarnya aku tatau apa pun pasal ni, tp hasil berjalan2 kami pada hari rabu lepas membuatkan kitorang tau pasal ni..insy, kalau ada rezeki nnt mau repeat lagi..hikhik

basi gila seminggu dah lepas baru nk bubuh dalam blog. sorry ye sume..aku bizi berfinal exam..chewwah! rabu lepas, aku p lowyat. g sorang jek..niat di hati nk repair fon, beli thumbdrive dan beli ink utk printer..tp malam sebelum pegi tu, ada juga niat di hati nk tukar fon baru..sekali rabunya tu tak tahan daaaaaa, so trade in lah fon yg lama tu..bukan apa, fon samsung tu baru pakai 6 bulan tp rosaknya dah makan beratus2 nk repair..i pulak mmg pakai habislah sbb sng nk uruskan bisnes kan..well, this time sambar cap nokia pulak. alhamdulillah, puas hati =)

balik je dari lowyat, dah janji nk ke alamanda bersama huney..rancangnya nk tgk lagenda budak setan di sana. mmg tak dapatlahkan, full je memanjang! dgn hampanya, kami jalan2 jelah kt alamanda..sekali nampak la promosi kt rasa mas tu..maka dengan pantasssssssssssss..


..haaa, ni la set tu..dia ni bayar sekali tp bole tambah byk kali..actualy, makan sekali pun dah kenyang tp sbb kami rakus, haruslah tambah kan..kami tambah nasi (share 2 org) dan tambah ayam..utk promotion tu, boleh tambah berapa kali pun yg korg suke..haaa, kenyang ok!..


..cux yg tiyut! tah pesal aku rasa kiut je mamat nih..cam nk lipat2 dia, masuk dalam beg..hahaha

..me with my new baby =)..masa ni baru warm up minum air..makanan belum sampai lagi..btw, aku busuk masa tu..rasa macam badan bau asap sbb baru balik dr kl kan..uuuu

selesai membalun, kami berjalan2 dkt carrefour pulak..bagi makanan tu hadam elok sket..alah, bukan ada apa pun nak beli..aku dah sengkek dah..dwet suda habes! sobsobsob.


..nilah hasilnya bila kami tade keje..cpt laaaa dpt dwet refund tu, nk p shopping!!..


..lastly, haruslah gambar bersama kan. saya dgn org yg saya syg..hikhik tersengih sendiri pulak!..

enche shimi ada kt penang sekarang ni..seminggu la jugak dia kat sana..hari ni i boleh tahan ok lagi..2-3 hari lagi kang meroyan la tu..hehehe..cpt balik cux, jom beli durian!! teringinnnnnnnnnn!!

~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin