MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

hari kerja yang tak kerja sangat.

Pengembaraan! seronok jumpe senior2 saye! khamis lepas, saye, enche shimi, bos beliau iaitu abg is, abg johoe dan abg zammel ke jusco wangsa maju bersama2..kami survey tpt utk prgram derma darah nanti..dah tentu2 la aku yg paling junior kan! memandangkan derma darah tu under biro enche shimi dan saye..enche shimi la yg byk berurusan ngn mr roger tu..lepas ni bertungkus lumus le nyiapkan proposal..wuwu

siap je urusan di jusco, kami g teman abg johoe setel urusan dia pulak..lepas tu pekena ayam penyet ria idamanku..aduh sedapnyeeeeeeeeeeeeeee! tah nape aku suke nau la makan kt situ..cam best. best gila! 

lepas lunch dan hantar abg johoe balik, kami terus ke Mihas. Ramai org! nk dapat parking pun jenuh jugalah pusing2 kt situ..tp berbaloi! best jugak yek mihas tu..boleh makan macam2..haha aku part makan laju jek kan..yelah, x perlu risau fud kt situ x halal ke ape..makanan pelik, x pelik, sume ade..air pun mcm2 jenis! kt sinilah tercetusnye idea utk aku n my bro upgrade blogshop kami ke dot com. i cant wait! taun depan nk g mihas lagi lah..sukeeeeeee..


..enche shimi terus jadi kerdil ok! abg is la tinggi nau..takpe2, janji cute di mateku!..


..gini la ramainye..lepas tu yg klakanyer masing2 pakat mengunyah2 makanan sbb byk sgt makanan yg perlu dicuba..alah, x cuba pun xpe..alasan!..


..me and my cux..macam biase la, gambar misti mau ade kan..mase masuk ni aku nyer nametag under niosh, same cam enche shimi..aku punye berbunge tu tahap gagal dikawal dah..tu baru nametag same..kalau keje tpt same camne? hahahah gila berbunga je kang..pastu meroyan sbb kene kontrol kt tempat keje..oleh itu, ade baiknye x keje tpt same..hikhik..

tulah cite ari kamis yg da basi nih..arini dah selase dah pun..takpelah, janji ade something yg aku store kt blog ni..kang cucu aku bace blog ni kang dia tau la betapa meroyannye nenek dia nih..heheh

~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin