MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

yeyeh tpt baru!

weeee~ seronok! tghr td enche shimi sampai dari penang, terus datang bangi dan tidor petang utk hilangkan penat..i pulak, buat la esemen sementara beliau tido..oh ye, harini i dan enche shimi pergi ke satu mall yg kami belum pernah sampai..area kajang je..tp x igt lak nama apa..bukan metro kjg yek..mall tu best! byk barang yang kite jarang jumpe..hehe..kami bukan nk beli apa pun, sekadar ronda2 explore tpt je..kat luarnya pulak, ada mydin yang agak besar dan ada kedai2 yg best! rasanya, nnt lepas exam nk jalan2 kt situ pulaklah..

oh ye, kt sini tpt game dia murah! bowling pun murah..kami suke men game kt situ..kalau alamanda, satu game dalam rm2, kt sini rm1 je..boleh main lama pulak tu..pendek kata puas hati..kami mmg suka lepak2 kt tpt game..men game tembak2..seronot!


..muke fokus ok..selalu kalau i nk snap, dia pandang je cam..kali ni nehi!..

last2, kami beli backbone support utk kerusi kat dalam kereta sorang satu..rm10 jek..berbaloi! enche shimi sempat jugak beli uno card..sebelum pulang, enche shimi berjaye dihasut utk singgah kejap kt kedai2 luar tu..i beli seluar utk my chinese grandma (popo) dan kami terus balik..lepas main uno card beberapa round ngn my sis, kami diner dan enche shimi pun gerak pulang ke setapak..

sgt happy sbb dah seminggu lebih x jumpa..next week, nk sambung main bunga api pulak..


thnx cux sbb belikan souvenir dari penang..ma suke ok sotong2 tuh! ILY and IMY!



~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin