MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

berbuka posa + reu yg meriah!

haaaa, ni kire 2 dalam 1..majlis berbuka dan reunion..biaselah, kalau eza dah roger tu, x seronok la kalau x g..bukan senang nk jmpe diorg nih! kali ni majlis dekat cangkir coffee house..kt PDRM golf club..ala, dekat taman tasek titwangsa tuuuu..saye dan enche shimi awal2 da sampai..then lepak je dalam kete tggu org lain..hehehe


..muke lepas kompelin gambar dia x banyak! hehehe..lap u yang..nnt kite snap gamba sedozen yep..

setelah beberape menet menunggu, kami pun mengambil tpt kt dlm cafe tuh..makanan biase2 jela..tp xpelah, as long as dpt jumpe kwn lame, i pun x berkira sgt..oh, mereka masih tidak berubah!

..ini apom..bestfrenku..rindu nk melalak sama ini budak weyh! haaa, since skola menengah, dia ni la teman menanges..i wish one day apom and ct dpt berjompa..both my bestfren..syg mereka!

..ni kire mase tgh normal la nih..stakat ni, syaima dan azue yg tgh wat masters..


..ni antara yg hadir..adela 2-3 org x masok dalam gambar..


..ni pulak budak2 lame..meaning dak2 yg dok tdk dari f1-f3, dan f1-f5..masih huha huha mcm dulu..cume mule2 susah nk cam sbb rambut memasing da pjg..hahahaha


pokoknya, mmg i sgt gumbira smalam! diorg balik pukul 11pm..i dan huney pulak terpaksalah beransur pukul 9+pm..maklomlah, lepas makan nih mata ala2 berat kan..syian pulak enche shimi nk balik nnt..

bila jumpa diorg ni kan, perasaan tu macam berbaur..rasa seronot..sayu2 pun ada..rindu2 pun ada..mungkin sebab kenangkan the good old days..nk balik pun rasa berat jek..tp i pun mana bole stay sana lama2 kan..ade curfew..hoho..harap2 lepas ni ade lagi mini gath macam ni..sukeeeeeee..

p/s: ramai gile tanye bile nk makan nasik minyak..mebi sebab tgk umor huney saye kot..hehehe..jawapan standard ialah "belom sampai mase lagi"..epmhhhh, dulu mase skolah..soalan lazim adelah "homework dah siap?" atau "pass x add math?"..zaman dah berubah kan...

p/s/s: aaa, sampai seru kang saye panggil la yeeeeee..sogan den asek nk menjawab soklan ni jek..umor baru 22 aje nih!


oh ye..satu sisipan..ni ha, ade stock clearance kt carrefour wangsa maju..1L jus ni hanya seringgit ok! i beli 6! 2 je..hehehe..haaa, g la beli cepat..




~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

oih..aku tak beli-beli lagi juice tu.. peh, seringgit!

gravatar

peeehhhhh lazat weh! juling bijik mate nk ngabehkan 6 kotak ittew!

Blog Widget by LinkWithin