MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

jalan TAR mmg feymes!

saye bangun pagi apabila ma kejutkan dengan ayat.."nk pegi jalan TAR x?" hah! terus terlompat i dari katil..terus terbayang2 apa yg nak dibeli..mmg ajakan sebegitu ditunggu-tunggu..buat student yang tidak kayo seperti i nih, haruslah menadah setiap offer dari parents dengan bersunggoh-sunggoh kan..i jugak tau, masa nilah nak beli ape pun boleh..ayah tu dah rupe mesin ATM dah pun..hehehe..telime kasey ayah!

traffic adelah sesak! berjam2 ok nk sampai sana..last2 ayah suruh ma, i dan adek turun dulu..kami pun ape lagi..sempat la berjalan2 sakan..lepas tu baru ayah berkesampatan nk sopping same..kali ni, i merembat 4 lai selendang..mimi dan ma pulak x beli pape..beria dtg jalan tar, last2 nk g beli tudung kt warta jek..chait!!



..jalan TAR..dulu mase ambik obat ngn dr mohd noh, selalu la i dtg sini..kini tidak lagi..



nasib baik kami memasing pakai mask..mimi jek dah bukak..x tahan katenye..hehehe..tp mmg perlu la pakai mask..debu dia masyaAllah..nangis weh! seb bek xde semput ke ape..kesimpulannye, yg membeli belah hanyelah i dan ayah..ayah tu pun beli sebab ma yg suruh..tq parentsku!

p/s: seyes taun ni xde rasa nk beli baju jalan..i mean baju raya yg tshirt/blouse/jeans..entahlah..tp mmg betul2 x rasa macam nk beli!




~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

akak yg opis dkt giler ngan jln TAR pon berchenta nk gi sana..
tak penahnyer lengang.. asek sesakkk jerrr...

gravatar

yeke..mas plak tingin g sane tapi terpakse memendam rase chenta tu bile pk org ramai..uhhhhhh~

Blog Widget by LinkWithin