MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

yang manismanis

akibat kesibukan yg melanda, niat utk mengupdate blog salu jek terbantut..dah nk dekat final ni, sume subjek mule la nk kene buat presentation la..test itu ini la..huhu..ekceli i ade byk mende nk share ngn rerakan sekalian tp for this time, dalam kesuntukan mase nih, mari la kite melihat sket2 ape yg manisnye time2 nk dekat rayer nih!

saye dan huney sempat berbuka puasa di nilai springs, hotel dan golf club..free plak tuh! sebabnye, enche shimi buat site visit kt situ..dah sah2 laaaaaa dilayan dgn bersunggoh2 kan..makanan sgt byk! tpt dia pun ok, selesa..thnx kepade enche shimi sbb mengangkot i pegi same!

..ni lepas balik dari berbuke kt situ..kenyang amat!..oh ye, skang tgh gile amek pic kaler camni ok..harap bersabar..hehee

seterusnye cam biase la, bile nk dekat raye ni..x sah la kalau x main bunga api! aritu, kebetulan along ade pulak malam tu, sakan ok! i rase my big bro tu yg main lebih2..lawan pulak dgn budak2 jiran sebelah..mmg riuh rendah la jawabnye..

..suke la ini gambar! ilman sgt curious tgk org main munge api..tp dia x berani plak nk pgg..

..enche shimi sgt suke sangkut bunge api kt pokok..btw, santek!


..saye dan adek..minah tu pemalas gile ok, main munge api sambil duduk bersila..hesh, camno nk jadik menantu idaman mak mertua nih!..pic ni pon sgt cantek!

lastly, pic tuan blog wajib ade la kan..selamat hari raye kepada semua..mintak ampun zahir dan batin..smoga kite sume diberikan keberkatan, kesihatan dan keselamatan yg baik..i akan balik beraya di kedah selama beberapa hari..sabtu pagi baru bertolak..malam ni pulak, i dan enche shimi akan berjumpa buat kali terakhir sebelum raya..sok dia dah balik penang dah..sobsob..xpe, dia dtg kan main munge api lagi!

salam permisi!
p/s : terima kasih Tuhan kerana meminjamkan mereka2 yg sangat saye syangi!



~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

selamat hari raya mas!!
maaf zahir batin =)

gravatar

selamat hari raye juge!
mahap zahir batin =)

Blog Widget by LinkWithin