MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

berjalan2 dan memborong buku~

jumaat tiba..
jumaat adelah hari dating bagi saya dan si bucux saya..
opis hour beliau hanyelah sehingga 12 tghr bagi hari jumaat..maka haruslah kami tidak mensia2 kan masa lapang yang ade tu =)

alhamdulillah, selesai pun presentation..malangnye, ader beberapa clasmates yg x sempat present hari ni..xpe, bersiap sedia senin nih ye..gud luck! setelah habis kelas, i dan mucux lunch dulu kt rumah..then lepas waktu solat jumaat, kami teroossss menuju bulat ke alamanda..nk tgk movie..bincang punyer bincang..cerita 'coming soon' aje yg agak awal..cerita seram dari thailand..trailer gempak..tp cerite nye slow yg amat! huney dah tertido2 dah..i gigih la menonton..last2 baru takot dan faham jalan citer..huhu..ptg nye, tibe2 gaji huney dah masok..lalu haruslah i meneman beliau membeli barang2 keperluan..mula2 ke cold storage..kemudian kami ke carrefour pulak..

mase tgh bayar tu, tibe2 nampak buku byk2..then nampak pulak tag harga RM5.90 (tp kaunter kira rm5 jek)..wah gumbiranye hati!! buku2 dari penulis yg best..buku yang best..baru..so mmg x dapek la nk mengawal napsu..lalu kami dgn gagahnye mencapai buku2 yang ingin dibeli..i lagi la best! duit kt wallet tinggal singgit..tp napsu tu sgt tinggi maka i terpaksa membuat loan kt huney..hahahah..kalaulah i dah kerja...haih! silap2 beli 80 buah kot!

..ni antaranye..hampir semuanya novel..best amat! geraaaaammmmm!!..

tanpa disedari i telah menyambar 5 buah buku..mule2 nk beli 2 buah jek..tp x tahan tgk 3 buah buku nora roberts tuh! i love her writings..mmg sgt2 bagus! sekali huney perasan la i pandang sedey je kt buku tu sbb terpakse buat pilihan utk tidak membeli..tibe2 beliau offer nk belanja 2 buah..ape lagik!!! sambar! hehehehe..thnx huney..nnt ahad saye bayor utk 3 buah lagi ye..=)

..ni buku2 yg kami borong..kaler hijau n merah tuh huney punye..lelain tu i yg punya!..

x sabar nk baca ok! tp buku tebal yg beli dekat the mall tu belum habis baca lagik (660 mukasurat tuuuuu)..dah habis yg tuh, baru baca yang baru..eiiii, cepat2 la cuti sem! my soulmate si siti tu pon dah suh belikan 2 buah..nnt if manje g alamanda lagik, i'll buy 4 u k..doa2 la supaye jualan runtuh nih x habis cepat..wuwuw

balik tu, i ngn huney mmg riuh berborak pasal buku..yela, masing2 ader pendapat tersendiri ttg jenis2 bahan bacaan kan..sampai cam berat jek nk kasik dia balik..hehehe..ahad ni, kami akan join my fren (dak2 astena) g tgk teater mahsuri kt istana budaya..x sabarnya!

gravatar

Saya juga telah muflis kerana memborong buku di Carrefour.

p/s: mana u dapat blog design ni? lawo lah...

gravatar

haih kak sherry..mmg bule membuatkan org muflis..lagik2 mas yg mmg gilakan buku2 murah..x tahan..huhu..

Blog Widget by LinkWithin