MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

laser light2..

td i browse tru my old entries..then kt label, ader nampak label 'cinta lalu'..kt sini la i letak kisah2 i ngn my ex..tringat lak pesan my mum..*my mum baca my blog ok!*..mum nasihatkan supaye i delete jek entry yg cinta lalu tu..kang takot encik shimi x selese ke hape kan..bincang2 ngn encik shimi pulak..beliau ckp x kesah pun..sbb sume tu adelah my memories..i pulak berpendapat..i malas nk delete sbb tu sume citer dari 3 taun dulu sampai la last april, sebelum i chenta2 ngn encik shimi..kalau i delete, cam hilang pulak la my sense of belonging..yela, kang blog i nampak cam blog baru jek..tp setelah dibelek2..masih ada entry berkaitan hidup yang i tulis since 2006..so kalau i delete kesah2 chenta lama i, at least ader la entry lain yg menggambarkan blog i ni dah lama..


dgn pantasnye mendelete!



tiba2 rasa lega..happy pun ada! hahahaha..igtkan sedey..rupenye x langsung!..alhamdulillah, i dah berjaya mendelete dgn senang dan tenang..terbuktilah yang i dah kompom move on dgn jayanya! i guess ramai yg tataw cerita, i pernah kapel ngn a guy, nama dia abadi..4 bulan..stakat tu je..tp he's a gud fren..dah berkawan since taun 2003 camtu la..i x banyak cite kesah dia kt my blog..one good thing, i dunt hate him =)

entry2 chenta lama yg len tu selebihnye pasal kisah i during my matriculation year, and the good old days kt uniten..lagi la senang nk delete..sbb bila i baca balik..gelak2 jek..mmg dah xder kesan langsung..plus i nampak bodoh..eh, mmg bodoh la kot..buang masa dan segalanya..cinta yang x kemana..relationship yang x berharga..i masih belum matang waktu tu..x nampak yang mana yg sincere dan yang mana yang main2..kalau berharga, xder la segala kesetiaan dan kesabaran i nih terbuang camtu jek kan..adeh la..lawak! x dak value..at all..betul2 buang masa..sumpah buang masa!

oh ye, lupe nk pesan kt sume orang..friendship pun kene jaga..ader sesetengah persahabatan bule bertukar menjadik perkara yang dasat dan super bodoh..so, if korang ader perangai buruk dan hodoh..and if u know about it..pls change..buruk nampak bile kite menyusahkan org ngn perangai kite yg busuk hati..it is in hidden pane, inside us..but u noe, ade baiknye kalau betul la kite x puas hati ngn org tu, just leave it there..x payah nk ssh payah ambik taw n create issues..sbb nnt korang akan nampak cam bitch..mcm celaka..eh..ada terasa x? tula, jgn stalk2 blog org kalau tamau terasa..baik click jadik followers..ader gak pekdah..bule nampak every updates..x gittew?

gravatar

chenta x semestinyerr bersatu kan kanns..

gravatar

yeszaaaa..u got it rite! hikhik..cuma, i marah cinta yg serious, tp sebenarnye main2..kalau mmg dah main2 tu xpe..nih cam serious nk mampus..tp senanyer mende tu xde pe pown..paling i benci, yg melibatkan family..i x suke org hurt my family!

gravatar

yeah..kalu smpi hurt fmly tu mmg ssh nk diterima lah..
nyway xpela dear we learn from experience aite? lgpon shimi kan da jd kesayangan ma ayah u skg ni.. =D

p.s-- shimi sila jgn kembang! haha~

gravatar

heheh..yeah..i mean xder la hurt yg dasat2 tuh..just i dont want them to be upset..

encik shimi tuh?? haih, dia dah makin merampas kaseh syg ma n ayah..gagal diselamatkan dah..hehe..ayah la especially..nmpak sgt berbeza cara ayah layan dia dari lelaki2 yg lain..

Blog Widget by LinkWithin