MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

KLMJ ku! *kenangan lama menusuk jiwa*

sedang enak online ditemani bunyi penyedut hampagas dek kerajinan ayah kemas bilik (x tolong la pulak..hehe), tiba2 fikiran menerawang jauh mengingatkan satu peristiwa..suatu ketika dulu..

x la lama sgt..ehehe..pwtc..pesta buku..hish, KLMJ sungguh! (kenangan lama menusuk jiwa..ni istilah kt forum ex tdk)..sesaje la nk share kan..kt sinilah kali pertama i dgn huney kuar bersama..ok la, x la kt situ kan..tp itulah tujuan kami berjumpa buat kali pertama..nak pegi pesta buku..hehehe..huney ambik i dekat luar sogo, then kami terus gerak ke pesta buku dari the mall..segalanya masih jelas! masih belum berpegangan tangan, masih memanggil beliau sebagai 'abg'..yela, senior skola la katekan..hehehe..dia pulak panggil i 'mas' je..skang xder la nk panggil mas kan..hehehe..i pun panggil dia 'ney' je..singkatan dari perkataan huney..

masa tu kami x boleh pun menumpukan perhatian dekat pesta buku..kami berjalan dan berborak..buktinya? i x beli pape pun..tp 2 hari lepas tu bila i pegi utk buat persembahan bersama team gamelan uniten (masa tu i nyanyi lagu2 tradisional), i hangkut 9 buah buku! mcm la baru 1st time pegi..hahahaha..kami boraaaaakkkk je all the way..then kt the mall, beli milo ais dan french fries utk kunyah2 dalam kereta..x beli dua set..hanya 1 set, dan kami kongsi bersama..itulah pertemuan pertama kami..

sebelum tu? byk borak2 thru ym ngn forum je..i ngn huney jugak sepatutnye berbincang pasal telematch utk jubli perak masa tu..last2, tah ke mana2..hahahaha..dari the mall, kami ke shah alam..makan kt tasik shah alam..lepas tu huney hantar i balik bangi..bila teringat, cam sengih jugak laa..yela, senior skolah 7 taun tuuuuu..kire masa i form1, huney dah lama dah abes spm..hahahaha..x sempat jumpa..tp bila jumpa, kami x berenti bercakap..mcm dah lama kenal..terus serasi..sehinggalah ke hari ini..

semalam, kami ke pesta buku lagi..cadangnya nk beli milo dgn fries..mcm dulu..tp sbb dah kekenyangan dek makan byk kt medan hang tuah..terus x jadi..tp mmg x lupa la kan..siapa buleh lupa kali pertama bersua cinta?

gravatar

wahhhhh..so sweet!!comey2...yes...xle lupe my 1st meeting jgk!rase cm nk wt kenduri kawin kt tmpt pertama kami bersua muke je[sbb kt kwsn hotel.:P] kalu ko mas..kt PWTC nye dewan la kn[jgn lupe jemput aku nari utk ko.hehe]

dh dkt sgt dh the mall tu dgn aswara.nape la xdtg tgk aku nye show teater bgswn?hmm..aku pun lupe nk inform ko.sowi.i had my xm smlm n td..as a dancer.:D

xpe..bln julai nnt ade mase extravaganza bgswn kt DBKL dis julai.dtg tau!!

kem slm kt kandamu.kandaku kt kem gemas n9 sebulan sblm die cuti 2minggu.xsabar2 nk ketemu beliau.skg ni dh lost contact sbb die xde hp dh.:)

gravatar

wahhhh..kaye pulak nk buat kenduri kt pwtc kan..hikhik..ko ader btaw aku yg ko nk exam aritu..tp xder btaw details..wuwuwuw..babe, pape pn if siang insy aku bule g..if malam jer payah sket sbb umah ku di bangi nun..wuwuw..hope u did well in ur exam dat day..

wah, selamat berdating nnt yek..hikhik..kalau aku la x ley kontek camtu, sedey babe! even dulu da pernah rase kan..tp lain lo, yg nih lagi syg woo!

gravatar

xpe..die dh msg!kanda satria daku dh ade hp n dh leh pakai hp dgn bebasnye!!yeayy..did i tell u pasni die dpt keje kt kem sg besi?yeay!hehhe..

of coz..i hope u n shimi bahgia selamanye...kawin cpat!

gravatar

wahhhh!! cepatnye keje! besth2!..aku pown doakan ko bahagia je manjang..happy tgk ko bahagia..hehe

Blog Widget by LinkWithin