MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

frust..tp tetap bebunge!

ape ke halnye yg frust bebenor nih? huhu..moh le kite sesame dgr cerita..plan nye harini, nk pegi petrosains ngn huney..*dah 4-5 kali g petrosains pon still x jemu2..seyes!*..yela, dalam tu kan sgt besth, so tingin la nk share same ngn huney, memandangkan beliau belom pernah sampai lagik..lepas kelas, i terus pegi klcc..gigih ok! tanye dak kaunter tu, bole beli tiket sampai pukul baper sbb nk rancang mase kan..huney pulak xder time tu..time solat jumaat..so, dak tu eksplen, tiket bule beli sampai pukul 3.30pm, waktu masuk pulak tutup pukul 4pm..3.30pm tu termasuk petrosains dan dino trek la..so, i pon rilek2 jek..

bile huney sampai klcc, kami teros pegi makan..then around 3.20-3.25 camtu, kami pon nk beli la tiket masok..sekali mamat tu ckp..tiket boleh beli selewat2nya 3pm..tu pun xder simulasi helikopter *baik punyer translate..tepuk!*..i nganga la kejap! minah td xder lak bitaw yg by 2.30pm simulasi helikopter dah tutup..tibe2, hati rasa panassssssss je..badan mule hangin semacam..yela, i dah baik punyer eksplen kt minah tu yg i nk plan my time sume, dia bule plak kasik wrong info..i rasa marah..marah sgt2 sampai rasa nk nangis! yela, i naaaaaakkk sgt g petrosains ngn huney..dah baper lama dah dok sebut..kalau la minah td terang jelas2..awal2 lagik bule la nk bajet2 mase..

naseb baiklah huney mood agak baik..*kalau dia moody lagik i semak..terjun gak klcc tu kang!*..i senyum pun sbb huney..beliau ckp, lain kali bule pegi..hmm, tp bila?..this is my treat for his birthday..x best la nk pegi bulan depan, or taun depan..sepanjang2 tu i telan air liur je..cuba kawal perasaan..mule2 nk patah balik carik minah tadi..tp tinggal niat jer la kan..sbb i malas nk besar2kan lagik..xder pekdah lagipon..tp seyes frust la..baper kali dah ayaq mata ni kua..tp i sedut balik..huhu..terel x?? so, nk ngubat kesedihan, huney ajak g pesta buku kt pwtc..beliau bersungguh2 cube ceriakan si gepren yg ala2 incredibel hak nih..thnx huney..

pesta buku? so-so ajela..ajaib jugak la i x beli pape buku..tp lagi ajaib bile kami beli buku kt the mall..novel baru2, tebal, rm10 sahaja! maka harusla rembat! huney ambik 2, i ambik 1..yg tebal kt atas tuh..dah baca doblas muka surat..mmg besth! kan sonok kalau pesta buku jual buku2 camnih! ni mahal sgt..x mampu den..wuwuw


lepas tu kami jalan2 dalam the mall tu..menarik gak..byk gak barang murah2..pastu disebabkan tekak super haus, kami naik ke fudcourt..melalui gerbang bertulis 'Medan Hang Tuah' sekaligus ternganga luas..wow! cantik! design seperti bandar2 lama..menarik..siap tiang dia ader label 'batu road'..i sukeeeeeee..





kami makan sakan la jugak kan..set roti bakar rm1 je satu set..gila hapa..murah bebenor sampai i siap tanya dia dua kali la..hahahaha..mmg best! dan puas! tp x sah lak kan xder gamba kami kan..ni la dia..haaaa, tatap..tatap!



lepas tu, kami pun pulang la..seperti biase, huney hantar i sampai ke bangi..then ke ktm ukm..i ambik kereta dan kami pun pulang la ke rumah masing2..tetap happy walaupon frust menonggeng mule2..thnx huney! berbunge jugak daku akhernye!

gravatar

Thanks syg...i had a great time..jgn cedey2 ok...len kali kita g petrosains k....

gravatar

fudcourt d mall tu favret spot my bf.. mmg retro kan tmpt tu.hee.
kan ade old bookshop kat stu, ktorg ske cari buku kat situ. ;)

gravatar

Assalam alaikum wbt

Jemput sekeluarga ke PWTC sempena Pesta Buku 2009

Sebanyak 663 buah gerai yang terdiri daripada syarikat tempatan, agensi-agensi kerajaan dan juga syarikat luar negara mempamer dan juga menjual buku-buku, majalah dan pelbagai bahan bacaan yang lain.

Enam buah buku terbaru tulisan seorang penulis tempatan untuk Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2009 di gerai PTS Publication and Distributor.

Zamri Mohamad akan berada di gerai buku PTS untuk menemui saudara dan saudari di sana di ruang legar bawah. Ingat PTS Publication & Distributor.

Senarai buku pilihan ramai. Dapatkan tandatangan penulis di gerai buku PTS Publication and Distributor.

01. Internet Marketing untuk Bisnes Kecil
02. Bagaikan Khadijah di Hati Rasullullah
03. Tip Menjadi Penulis Bestseller
04. Mempengaruhi Bos Gaya Streetsmart
05. Mengurus Konflik Gaya Streetsmart
06. Rahsia Bisnes Mamak
07. Cari Duit Cara Mudah Sebagai Penulis Bebas
08. Magnet Cinta
09. Memahami Bahasa Cinta Lelaki
10. 77 Tip Melembutkan Hati Lelaki
11. Geng Genius : Misteri Luqman

Bagi melihat kulit buku layari www.zamrimohamad.com/buku.htm

gravatar

tu la dear..i mmg sgt2 la suke suasana dia..besttttttt!!

blog rasmi motivasi minda - trimas ya..dah pegi dah =)

Blog Widget by LinkWithin