MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

pedas~

seungguhnye saye hairan, kenape di dunia ni ada ramai org yg saiko2 belaka..tp x bole pulak kalau diorg xder kan, nnt cam x der thrill jek..heheheh *sekeh kepale sendiri kuat2*

so cerita kali ni berdasarkan manusia2 saiko yang pernah mendekati i, samada i kenal or x kenal..dari zaman skola, smpaila skarang, i mmg dah jumpe ramai yg saiko..sex maniac..animal..dan manusia2 berhati zalim..oh ye, manusia berhati zalim pun i dah anggap saiko..hehehe..agak2 sapa terasa tu..yaaaa, andalah orgnye!

sex maniac : ni mmg dah bese sgt dah! dok call mintak yg bukan2..kalau dia depan mata, i tendang dah kuat2 biar lumpuh sistem reproduktif dia tu..baru bole insap kot..then yang nk tangkap2 gambar dada org dalam tren tu, bek korang pun berhati2..kang dada korang yang kene sesah ngn kayu api..ada sekali masa i keje kt kedai 2 ringgit, selambe jek mamat2 aproach n tawarkan keje gaji rm3000, siap nk bg hemfon baru..tp bila i tanye keje pe..dia ckp "keje ni utk pompuan je..adik naik dulu van tu, nnt adik tau la"..pastu seseko muke gatal..seb bek dorg blah tanpa dihalau..klu x i dah tipun pulis dah..yela, dtg kedai org nk buat kecoh pulak..

manusia berhati zalim ni..biasela, manusia2 yang pernah i kenal specifically 3 org la, yang pale otak dingdong..agak2 dah puas kucar kacirkan hidup org, dia pon blah..heheheh..camne la i bule ter kenal org2 camtu..heeeee, tobat la tanak kawan dah..pastu dok sibuk nk stalk2 blog ni..bace ke? if terasa, yaaaaaa, andalah orgnye! tp mmg la ader few relationship (persahabatan dan lebih dari persahabatan) yg i betol2 regret..asek dok cakap dalam hati, "eeeiii awat la aku buduh sgt g kawan @ kapel ngn mamat nih..sarap je..bek masa yang terbazir tu aku abehkan buat bende lain..berpekdah jugak!" *eh, macam hati sendiri je yang zalim*

tapi x ley nk buat ape la kan, mende sume dah jadik..even saiko2 yang i kenal pun sume cerita lama..mende yg i xley nk ubah..tp kan, sonok taw tgk perangai saiko2 nih..cam best..kite halau, dia x nk pegi..kite block, dia ader je lagik..even kiter tuka fon number ke hapa, tau je nk carik..cuba dekati kite, cuba rapati kite..rimas i! tp sbb i maseh waras..i sedaye upaye la x wujudkan sentimen2 pergaduhan dan sebagainye..tapi sbb i ni sorang Mastura..susahnyeeeeee nk tukar kan perasaan benci tu kepade perasaan normal..makin lama makin benci..bile i membenci pulak, mulut i sgt2 la pedas! tu yg sadis tuh..hoho..oh ye, kepade stalker2 pompuan dan laki..selamat membaca =)

by the way, hanya luahan perasaan..sapa yg nk terasa tu..yaaaaa, andalah orgnye! muahahahahahahahahaha! sahabat2 perempuanku, sile la berhati2..jgn sampai anda jumpe ramai manusia2 saiko!

*saye mungkin tertekan akibat keje byk sgt kot..heheh*

gravatar

wo...xnk dh jpa org2 yg saiko terlebey nie...elok2 kite baik dgn die...so...cm terbenci plak..bahye....xnk2....

gravatar

baiklah. saya setuju dgn anda. so next time klu jumpe org2 saiko ni esp yg muka 'anak mak', silalah blah dari tempat kejadian. muka je bahek, dalam pala otak..Tuhan saja yg tau..

gravatar

oh, sebelum pergi eloklah dush2 sedas duwa..hikhik

gravatar

SAPA SAIKO?SAPA DOK KACAU2????MANA STALKER TUU????

*EK..OT..EK..OT..EK..OT*

TRANSFORM MENJADI GUARDIAN BEAR!!!

gravatar

laaaa..kiyutnye! hahaha..ni bukan utk lawan2! ni utk huggy2..wuwuw

gravatar

whoah, nasib bek ko bijak pandai lagi terpulihara mas. lelaki2 beruk yang ajak ko masuk van tu, dengar cerita ko, aku dapat bayangkan diorangtu otak dipenuhi taik

gravatar

aku rasa begitu..malah mereka juga adelah golongan2 yang cirit..hikhik

Blog Widget by LinkWithin