MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

masih pada hari sabtu

sekembalinye kami dari PJ (previous post)..
sempat singgah kt thai fair..
area wangsa maju la..igtkan baju2 murah..
rupenyeeeeee..
haish, harga standard jew..
tp thnx tu huney, sbb bawak jugak i g thai fair tu..
huney taw, i ni selagi x singgah situ, selagi tu la dok pandang tpt tu..
x tenang idop!
pas berjalan kejap, kami sambung perjalanan kami ke bangi..
sampai bangi dalam pukul 5pm..
huney masuk umah kejap,
jumpe parents, capai lelayang n zassssssssss..
ke taman tasik cempaka!

kami yang gumbira..

sonok betol la eberitime dpt g men layang2 ngn huney..raser bahagia sgt..dalam masa yg same kami bole merehat2kan minda..x ke besth tuh..

sampai2 je kt taman tasik cempaka, kami mula cari port yg seswai nk men layang2..xnk la tpt yang ramai org sgt..tersangkut lak layang2 kang..huhuuhu..maka kami jumpe 1 padang nih..terus la pasang layang2 masing2..


oh ye! kami bawak 2 bijik lelayang kali ni..huney bawak layang2 dari penang..tp sian, ader missing component so layang2 dia x ley naik..cantik lalayang huney..dah la ada 2 teraju..kire ada 2 tali la..mine 1 tali je..sobsob..i pulak kali ni sgt berdikari la..pasang lyg2 sendiri..hehe..manja sungguh! layang2 pun malas nk pasang!

angin agak kuat ptg tu..i nyer layang2 naik sendiri..angin tiup, dia terangkat n terus terbang2..gile hape..hehehe..tp seronok la..

xyah i nk bersusah payah membanting tulang nk menerbangkan lelayang nih..senang keje makcik! lagipun i malas nk berlari-larian..i nk duduk relaaaaxxx je..busuk sungguh i nih kan.. :P

pas layang2 dah tinggi..kami duduk2 makan eskrem..masa ni huney mmg dok sebuk2 amik gambar la, video la..mahap la yer, i x nk upload vid kt cni..sbb malu ngn diri sendiri..camtu la i..malu woo tgk diri sendiri..hahaha..dah la dok mengilai2 di situ..

yg x beshnye, layang2 i tali pendek la pulak..so, terpakse ambik tali huney n sambung pada botol pemegang tu..nmpak x? botol yang terawang2..hehehe..giler sadis la!
tp x besth, botol tuh menjadikan tali layang2 lebih curvy..

maka..
penyelamat tiba!
ma tu dok buat ceramah nyer slides kt umah..
tp tibe2 sbb x tahan, muncul pulak dekat taman tasik cempaka..
ayah yang baik dan rajin teros g beli extra tali..
siap ambik pisau dari dalam kereta..
smangat tuuuuu..
akhirnye, tali lelayang kami jadik pjg..
dan tiada botol di langit biru lagi..
muahahahahah!

habis men layang2, kami ke pasar malam..huney borong buah, then g warta pulak beli stationaries..yerla, huney kan nk g skolah dah mggu dpn..pas mandi manda n diner, huney pon pulang la ke stapak..i pulak, meneroskan idop di rumah..sgt penat! malam tu pukul 12.30 i dah masok tidur..siap tersengguk2 depan leptop..kire tahap x normal dah tu..hukhuk..


itu saje kali ni!







~biarkan kami dgn kisah cinta kami~

gravatar

We want vid!!We want Vid!We want Vid!!!

Nantikan ketibaan ku petang ini untuk bermain layang2 lagik!!Hahahahah...dah start masters nnti tak tau la bila nak blh main lagikkk....

gravatar

suke jugak!! suke! suke!!
eh apesal lak gedik nih..hish!

gravatar

nape ko lebih bahagia haaa?? aku dengki! busuk hati! iri hati! cirit hati!

gravatar

apesal ko begini.. cirit diam2 la..ni nk laung sampai aku dgr variasi paduan bunyi kentut hati ko!

Blog Widget by LinkWithin