MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

benci..bencikah?

yea..asek citer yang berbunga2 orkid je kan..
tetibe i raser cam nk share sumthing ngn korg..
mungkin pengakuan, mungkin jua sekadar luahan..
pandai2 la korg tafsir sendiri..

merujuk kepade tajuk posting kali nih..

i senanyer rasa sungguh unik dgn perasaan benci nih..
dia seolah2 satu rasa menyampah macam sampah yang amat sgt..
lagi menyampah bile manusia2 itu cam x paham2 bahasa..
dah tau kita x suka..g la men jauh2..
dan jugak yang sengal nk appear2 offline..
emo2 over..
oh ye, saye taw anda melawat blog ni..
kt ym pulak, sile delete saye teros la yek..
sbb appear2 offline nih mmg bule nmpak lagi la status2 u..
yang nk lucah2 tu pulak..sile pegi mampus ye..
*ops! termasuk yg personal pulak*
ehehe..tp i nih, senanyer ssh sgt nk benci2 org..
apetah lagi nak carik2 gado..
sbb i xder la jenis2 yg over emo..
nak marah2 x tentu hala kan..
kalau i x suka pun i byk pendamkan jer..
tp i harap..sape yg i benci tu..
sile laaaaaa jgn nk appearkan sgt diri tu depan i..

sbb ape? i akan menyampah tgk manusia2 itu, segala bentuk penulisan dan percakapan manusia2 itu, dan segala jenis perbuatan manusia2 itu..mebi i nampak mcm ok..mebi jeeee..dan manusia2 yang gigih membuat i semakin menyampah..gudluck..x lama lagi mungkin ym anda akan di spam, fster anda akan didelete, facebook, tagged, sume la..anda stalked blog ini dah lama kan..maka..

selamat membaca =)

gravatar
This comment has been removed by the author.
gravatar

amboi...garang nye cik adik sowg nie...nmpk sesgt kebencian tuh...siap ade api2 lagi...hehe...nk suh sbr pun xley..sbb dh hbs thp sbr kn...so...xtau nk kata apa la...hehe:)

gravatar

ehehe..xper ayza..mas x garang ngn sume owg..heheheh

Blog Widget by LinkWithin