MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

ANSARA paintball punyer cerite

mahap la, malas nk hapdet blog pulak semalam..hehehe

so, sabtu lepas ansara tdk ader la buat game paintball kt PJ..
my mucux antare organizer nye..i pulak g sorak2 je..sobs

seawal 6.35am, my mucux dah sampai umah..
ambik i, then g kt lrt ambik oshie n 2 girls..
i nk nek ktm dari bangi cam awal sgt la pulak..
x brani la..bahaye~
kami teros kt tpt perlawanan..
i pulak sbb x main, so jadik ala2 secretary la..hahaha
my huney bawak leptop maka kami o9 dan membuat live broadcasting ke forum extdk.net..
i jugak le yang menjadik tukang kutip duit yuran dan update2 list..
juge, tukang hanto updates keputusan di forum..
x dapat main, tlg2 pown jadik la..
huney pulak nampak happy sgt!
hiks..
suke tgk diye happy2..
tahniah juga, team huney yg bernama team haluan kiri menang..

..dah nak mula tu..


..huneyku telah ditembak..

..sume yg hadir..u guys besth!!..

game tamat pada jam 12+ camtu.. masing2 mula kepenatan dan kelaparan.. bincang punyer bincang, sampailah kami ke restoren nasik padang.. bole tahan sedap la.. thnx abg mie sbb belanje.. moge2 murah rezeki abg..

..haaa..sinilah..tp x igt lak ktne..sobsob..

..akibat kelaparan melampau..

setelah membedal2, kami beransur la pulang..
hantar oshie dan 2 gadis ke lrt wangsa maju..
dan zassssss kami pulang ke bangi!
kemudiaaaannnnnn...

gravatar

~ tak dapat nak join sebab akak kerja on that day. sob-sob.. ~

gravatar

B...restoran tu dekat ng Tabung Haji Kelana Jaya...thanks a lot for all your help...tak tau la apa nak buat kalau b xde

Sedih my Performance Bike magazine tertinggal sana...sobsobsob...

gravatar

sedey jugak..mahal tuuu..wuwuw..
its ok yang..dah x bole main, nk buat pe lagik kan..heheheh

sis mizamy, xpe kak..pasni karnival ria, then gokart pulak!

Blog Widget by LinkWithin