MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

cap ibu dan anak~

ma : angah nak main piano ke?
i : ye ma, nape?
ma : mainkan ma lagu boleh? lagu ape yg angah maen utk Yg Dipertua Penang tu? maen la yg tu..ma x pernah dengar pun tau..salu prektis gitu2 je..
i : byk la maaaa..xkn nk men 30 lagu sume kot..
ma : ala..bole la..nak nyanyi nih!
i : ok2..angah main ikut list tu k..

i pon setat la main lagu..my mum ikut nyanyi2 sambil prepare slides ceramah dia..ayah pulak gardening kat luar..tp ayah pun ikut bersiul sama..ma agak terkujat..mebi sbb sebelum nih i x pernah mainkan ma lagu betul2 cam i perform..i kan malu2 kambing..salu men penuh perasaan biler alone je..heheh..dah main dalam 7-8 lagu..sampailah lagu 'How Can I Tell Her About You'..
kebetulan ayah masuk ke rumah sambil nyanyi2 lagu tu..

ma : bang! x boleh nyanyi lagu tu!!
i : naper pulak ni ma?
ma : lagu tu pasal laki yg ada pompuan lain!
i : ayah nyanyi jer tu..xpe la..
ma : xley..x ley..ma dah haramkan ayah nyanyi lagu tuh..
i : itu macam pun ada ka? dah2..bek kite tgk tibi je..

gravatar

hahaha...ur parent so sporting :)

gravatar

kekuatan jeles ur mum menunjukkan betapa kukuhnya chenta mereka selepas berpuluh-puluh tahun kawen. wee..itulah impian aku, kamu dan mereka sume yg jeles tahap gaban trhadp ur parent.. haha.. tapi my parent pun lomantic gak, tapi lomantik jenis suke gaduh2 manja, pastu kejar2 keliling rumah..penin woo kepla..

gravatar

hahaha..najib da bengang i asek ban dia dr nyanyi lagu2 sebegini.. especially kekaseh sparuh masa. dia kate i ske pikir bkn2..dia juz enjoy d song je.
haha agaknye ppuan mmg cam gini kot...

p.s. u've been tagged!

gravatar

i pon rajin ban2 nih...hahahah..lagi2 yg cinta2 dua pompuan tuh..biase laaaaa!

gravatar

telime kasey si comel..hikhik..my parents mmg mengada2 begittew!

Blog Widget by LinkWithin