MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

yes. a cat!!

macam yang aku pernah tulis sebelum ni..rocky, the lovely cat dah pun kembali kepada Penciptanya..after almost a month..akhirnye mum wat keputusan nk bela a new cat..sooooo..

say hi to COCO!!

he's a persian cat..a bit like our late Tommy (roki's grandfather)..baru je p beli dia semalam..kecik lagi..usianya dalam 2.5 bulan gitu..very active!! dalam kereta, puas la bertekak nama apa yg best utk dia..last2 decide panggil dia coco je..hehe cute ok!

kami beli kucing ni dari lelaki berbangsa cina..dah 10 tahun meniaga kucing..baka mahal2 ok..coco ni harga dia rm700..memang rabak poket..tp ma dah bekenan..nk tggu apa lagi kan..nk decide tu pun penuh adegan air mata dari ma..takut lupe roki la..takut roki sedih la..takut khianati kasih sayang roki laaaa..huhu..tp mmg sunyi oh rumah kalau tade kucing..aku x bole idup tade kucing!!


..the cute Coco..enche shimi yg dukung ni..patutnye nxt week baru enche shimi dtg tp main ngn kucing..dtg aje! hahaha awal pulak tu sampai rumah..

..Coco ngn bapak angkat dia..shimi paling over skali..hehe..sabar ye syg..dh kawen nnt bolehla kita bela kucing..sekarang belum boleh lagik..huhu

so, dah ada kucing baru ni..mmg dia x bole nk replace roki..roki is very special to us..tp Coco ni lain..mmg kami dah ready nk sayang2 dia..welcome to the family dear Coco..hope that u will love us too :DD

~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin