MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

KBP : Kisah 10

6 Mac lalu, aku dan enche shimi menghadiri pameran pengantin dekat mines. masa tu aku baru je sampai dari melaka. tapi gigihkan jugalah..hari terakhir kekdahnya kan..taklah byk sgt booth yang beroperasi pada hari tu, tapi apa yang aku cari memang ada kt sana..

masa aku kt sana, aku masih belum book videographer dan tempah kad jemputan. yang lain dah setel..cuma tinggal nk tempah2 baju ajelah..oh, dan berdiet! hahaha..kami berjaya tempah kad jemputan yang murah tapi design dia nampak ada kelasssss gitu. memang within budget..so proceed ajelah..kami tempah 1200 keping..belah lelaki dan perempuan share satu kad je..senang dan jimat..


..masa aku sampai, diorg baru je terima hadiah..ni pertandingan yg baju, mekap pe sume tu..

byk juga katerer yang ambil bahagian. siap buat food testing..aku cadangkan lepas ni kalau korang nk berkenduri, rajin2 la join ekspo pengantin. banyak company yang offer harga promosi..nasib baik byk yang aku dah booking..xlah gelabah sangat or rasa macam x cukup masa je kt sana..

..tengah survey kad jemputan..ini budak manyak suka melajuk woooo..bikin saya gerammmm!..

setel tempah kad, aku book videographer pulak..tp yang ni book by phone ajelah sbb dia x bukak booth hari tu..dia ni mmg aku dah lama follow kerja2 dia..murah banyakkkkk berbanding videographer yang lain..mmg x de yang offer harga mcm dia bagi tu..nnt dh setel sume baru aku letak link ey..sapa nak tau tu, sila la komen kt bawah ni..bg emel sekalik ye..nnt aku emel jek..

sekarang, tinggal lagi 6 bulan 20 hari sebelum majlis. sebelah bangi, yang mana perlu di-book, sume dah setel..cuma tinggal tempah baju nikah dan baju keluarga..ohhh, goodiesssss..yang tu belum beli..nnt beli sekali ngn barang2 nk hias hantaran ajelah..hantaran pun aku lom beli habis lagi nih..

malam ni aku akan bertolak ke Penang. nk tempah2 baju dan mekap utk majlis bertandang pulak..harap2 butik sana ada baju best2!

p/s : tgh tggu habib wat sale..
p/s/s : alhamdulillah, sepanjang tempoh kami terikat..xde bergaduh teruk2 seperti yang diperkatakan..


~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin