MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

KBP : Kisah 11

salammmm..fuh, penatnya masih terasa!

ceritanya, semalam aku baru saja sampai dari penang. sakit pinggang duduk dalam bas lama2..huhu. aku ikut enche shimi balik penang..tidur sana sepanjang hujung minggu..nk menguruskan booking-booking untuk majlis bertandang di penang nanti..

Legaaaaa..lama ok, nk survey2 bridal shop kt sana. yang paling panas, harga pekej kt sana jauh lebih murahhhhhhh berbanding pakej kt sini..bukan main-main..murah separuh harga ok!! tapi baguslah, kurang sikit perbelanjaan enche shimi kan..kan..

apa yang telah berjaya ditempah kt penang tu?

1. baju, aksesori, mekap, simple pelamin (majlis bertandang aje kan, x perlu over sgt pelamin tu)
2. photographer

yang telah berjaya dibeli?
1. cincin nikah. belah perempuan mintak cincin berlian sebentuk..tak payah semua serba satu ke apa..

satu lagi brg kemas mama enche shimi nk hadiahkan kt aku. *happyyyyy!!* tapi belum beli..survey aje aritu..katenye mama enche shimi akan g beli nnt..dengan ini aku umumkan, tamatlah survey2 di kedai pak cik habib, tomei dan sebagainya..once dah beli, stop surveying..tamau buang2 masa kan..


..sebelah aku tu kakak enche shimi, husbandnyer dan one of their children..his sister n brother in law sgt sporting okeh!..

..sian enche shimi sbb wallet dia dah nipis, kene kikis ngn aku..kehkehkeh..tq sayang!!..


gambar2 lain, nnt aku updatelah kalau rajin yek..aku kesian gak ngn enche shimi..byk nk kena spend..tp nk wat camno, nk kawen mmg gitu la kan kan kannnn..

kata enche shimi kt FB masa aku cakap sorry sbb kempiskan wallet dia "as long as u will b mine soon..." oh sejuk hatiku..hehehe..apa pun, lega sangat sbb dah selesaikan yang penting2 kt belah penang..yang lain2 tu, family enche shimi akan uruskan..aku kena take care kenduri yang belah bangi ni kan..

Thank you sayang..

at this moment, ada lagi 6 bulan 2 minggu sebelum majlis.

p/s : tgh perah otak utk DIY cute centerpiece.
p/s/s : donlod article2 utk jadi isteri yang baik jugak..persediaan mental kekdahnye


~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin