MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

yayay!

salam =)

hari jumaat aritu aku frust sgt, sbb plan nk shopping selendang kt jalan TAR terpaksa dibatalkan..sampai tahap aku post kt fb kate aku frust tu maknanya mmg betul frust la tu..tp rasa bersalah jugak bila enche shimi siap mintak mahap bagai..haha yola, aku pesan kt dia soh kejutkan agak pagi la sbb aku stay up wat esemen malam sebelumnya tp dia lupa..so aku hanya ada masa utk restok baju..mmg x sempat nk g beli selendang..btw bukan salah dia pun, aku yg sengal x dengar alarm clock..lg nk frust2..pooodah!!

maka semalam kebetulan mmg aku nk ke kl, sbb k temankan enche shimi g survey2 something..sekali dia setuju nk temankan aku ke jalan TAR..mende nih takde dalam plan pun..tp bila enche shimi nk g jalan TAR, mmg aku happy sgt..sgt..sgt tau!! oh ye, ari sabtu kan ade pasar malam kt situ..heaven! pastu sempat plak sopping kt sogo..sng cite mmg lepas gianlah!

alhamdulillah, bahagianya rasa..aku suka!

~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

sowee tak kejut...pg tu tiba2 busy n bnyk bende nak buat....tp at least dpt g jln tar sama2...makan potato...minum ayer mata kucin...besth kan?

gravatar

besttttttttttthhhhhhhhhhhhhh! suke sgt2! lagi suke kalau mase tu da dapat dwet refund..wuwu

Blog Widget by LinkWithin