MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

aku masih obses ngn budak ini dan adiknya.

x jadi kerja bila aku dok tgk album ilman kt fb along. haih, rindu lah kt diorg nih!  sbb aku obses, aku nk tepek gak gambar anak sedareku kt blog nih..this time gamba ilman byk..len kali gamba fatih byk2 pulak ye..oh ye, gamba 1st tu jgn tertipu tau..ilman adelah seorang lelaki..dia sauk tudung ibu dia!


1. ilman with one of his producer..hoho..mase ni rambut along masih panjang.


2. ilman the ulat dalam kepompong. irresistable! geram!

3. ilman with fatih wearing tshirt from vegas. souvenir diorg salu best2! x aci!



4. ilman obses ngn otromen..aritu along belikan dia suit ni..puas ati dia! takde suit pun dia da hiyark2 kt umah..apetah lagi dpt suit ni kan..berangansssss giler lah ini budak! haih!

~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... sy xthn.mau blk skunk jugak!!!

gravatar

marilahhh..marilahhhhhhhh!!

gravatar

mmg klaka dowh anak sedare ko haiyak2 dlm umah without the ultraman suit.hahahaa. ;))

gravatar

hahah dia imejin je lebey tu babe! dia nk tido pun dok lawan2 lagi..jap dia la otromen, jap dia la resakse..hehe

gravatar

Tunggu sajalah apabila Mak Ngah Ilman dapat baby nanti, pasti Ilman sudah 'tidak laku'... hahahahaa...

gravatar

hahaaaaaa..mungkin! tp bilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~

Blog Widget by LinkWithin