MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

jual-jual

Dua minggu lepas mmg sibuk dgn bazaar..kalau ada bazaar berturut2 mmg kompem aku x menang tangan! Minggu lepas kebetulan along g jalan2 kt siam, so aku pon upah la PA aku neh..heheh sape lagi kalau bukan enche shimi! wahhhh heaven! da la bopren dok depan mata je..lepas tu aku bole g jalan2 plak tuh!


..yeyeh saye boss! hikhik..berbunga ok! aku asek ase cm nk sengih jelah!..

ini pulak gambar2 masa bazaar tu..x byk sgt sbb malas nk upload..sales boleh tahanlah..yg penting kene sentiasa mencuba kan..


..clincher ni tggl 3 je lagi kot..abg aku da bising so g restock..haha pemalas lah aku neh!..


..ni pulak bracelet watch yg baru..cantek kan kaler dia? best woh!.,sukeeeeeeeee!


..antara baju pada hari tu..ni x termasuk yg clearance lagi..masih ada lagi dress yg perlu di restock!..


..ni pulak bergambar ngn erin..tokey Closets of AmyAmy dia ni ex schoolmate kt mrsm tdk dulu..now dia pun sesama meniaga..aku yg intro dia ngn bazaar kt subang parade ni..best sket ade kawan! da sangap sgt, kitorg men test2 baju ok..hahaha..


haaa, ni handbag yg aku sebat kt bazaar..sgt cantik! tp syg ade rosak so kene tuka ngn supplier..aku amek la beg len even x berkenan sgt..tp member ckp cantik je, so hentam jela! tu je kali ni..kaau aku usaha, insy rezeki ada je kt mana2 =)

~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

bilew nabazar lg?besth besth....tapi tak besth ket bab bnyk brg2 pompuan je..hhuhuhuuhh

gravatar

sowee! tp at least ade yg jual beg..haha yg jadik back out visitor tuh! kiyut!

Blog Widget by LinkWithin