MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

i love bazaar lagik!

phew! mggu yg memenatkan dah berakhir! eh, minggu ni pon penat gak..tp gasaklah, redahkan saja..kalau nk tido2 je, bek takyah belajar..x gitu? hujung minggu lepas, i ngn along join bazaar dekat subang parade..alhamdulillah, rezeki melimpah ruah kali ni..bole dikatakan hasil jualan terbanyak la sepanjang kitorang join bazaar ni..syukur..terima kasih Allah!

kali ni, kami ubah susunan booth, kami perbaharui stok dan pakai penyangkut baju yg baru..mmg terasa la kelainannya..lain kali nk susun booth mcm ni lagilah! 1st day, mmg ramai yg datang membeli..i mmg target byk terjual sbb buat clearance sale..jual murah2 aje..dress yg cun2 pun jual murah2..selalunya lycra material ni, x sempat masuk blog pun dah habis..tp kali ni i tahan diri, x jual sgt kt kawan2..so byk la yg dapat jual di bazaar =) 1st day mmg x sempat nk snap gambar..2nd day baru la berkesempatan nk snap..meh tgk!

..kroni..ayah, ma, along (tauke), tak ketinggalan ilman yg duduk kt lantai tu..kak ida pulak tgh pergi menyusu fatih masa ni..kak ida sambar 4 helai ok dari booth i..dia ckp try kt rumah x feel..try kt bazaar baru feel..haha padahal memanjang kot baju tu ade je kt bilik along!..

..dalam pukul 1 lebih cux muncul! surpriseeee! dok sms mcm biasa..kate nk balik la, ngantuk la ape..sekali muncul..hampir histeria di tapak..hehe cux saye mmg camni, dia suke sgt wat surprise..dia tau gepren dia ni suka seperais2 nih..


..ni barang2 kepunyaan enche shimi..i tlg jualkan kt tapak..kotak ni, selain boleh smpan barang, boleh juga digunakan sebagai kerusi..boleh menampung berat sehingga 120kg, walaupun xde pape barang dalam dia..tested! along yg gabak tu pun lek je duduk..ramai jugak berminat dgn kotak ni..


..ni gambar booth keseluruhannya..1st day tu, my fren from terendak pun bukak booth jugak..kebetulan sebelah je! haha best2..jom la kita berjuang bersama wahai sahabat!..


..gambar tokey kecik..tokey besar dtg tlg set up je..pastu g balik tido..huh..xpe, kuli pon kulilah..btw, best ok bekerja ngn adik beradik sendiri ni..tp personal mmg x campur la..mana part along, alg amek..part i, i amek..sume ada blackk and white..senang!

oke, tu je utk bazaar kali ni..mggu depan kalau lama x update faham2 ajela ye..final exam lagi seminggu jek nih!


~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~


gravatar

ha beb.cube ko publish baju merah blakang ko yg kt pic ko berdiri sorg2 ngn kasut tu.dress merah yg seksi itu...mcm nk usha la.:D

Blog Widget by LinkWithin