MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

aku meraban

lamanya aku menyepi..musim exam ni, terpaksalah abaikan blog kejap..kalau aktip blogging jugak alamatnya keja x jalan la..sobsobsob..final exam dah nk sempai ke penghujungnya..tinggal lagi 2 papers je..Allah je la tau camne penatnye nk mengabeskan sem ni..esemen x berenti2! demi ilmu, kena la berusaha jugak!

selain tu, segala2nya bagus utk aku..bisnes ok, study masih on track, aku dan huney pun baik2 je..kami sekeluarga sihat..mmg bagus..gembira =) oh ye, saat ni, ma n ayah ada di vegas..dah masuk hari ketiga ma n ayah ada kt sana..harapnya ma dpt present paper dgn baik..miss them already =(

i have no mood nk tepek aktiviti2 best this time..sbb aku penat..aku cuma nk rehat secukupnya..tp malam ni nk tak nak kena study..sbb esok nk luangkan masa di saloon..jengjengjeng..a 'me' time tomorrow!! dalam masa yg sama nk kena bawak mimi adikku tu g berjalan jugak..g beli2 barang sume..xlah boring je dia kan..and i need a sweet escape jugak..tetiap hari tak menang tangan aku buat kerja rumah..ni belum kawin lagi nih! hahaha gila x cekap! dont worry huney, b akan prektis byk2 ok!

next in the list, nk cari kelas menjahit..yesssss, aku nk belajar menjahit! aku nk tambahkan ilmu di dada..nk jadi wanita..hikhik..okelah..aku rasa dah kelaut ni..mood pun cam x berapa betul..i think i need to see him tomorrow..wajib!! bye!! *nada manusia saiko*



~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin