MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

aku bukan gay

berzaman x wat tag! harini saje rajin nk wat tag from najilaa~

1. Adakah anda rasa HOT???

secara jujurnya, x hot pon..aku ni biase je la..nnt le aku tanye enche bopren aku hot ke x..hahaha

2. Upload wallpaper p/c / laptop yg anda guna sekrang!

erm, xde..sbb aku pakai ape yg mmg da ade dalam compaq neh..malas nk pakai gamba syok sendirik la..

3.cerita pasal gambar

gambar kaler biru, yg window vista nyer..haha

4.Bila kali terakhir anda makan pizza?

sebelum ma n ayah berangkat ke vegas..jumaat lepas..sodap! 


5.Lagu terakhir anda dengar

after midnight..aku soka lgu tuh!


6.Ape yg anda buat selain menyelesaikan tag ni

sambil study dan update blogshop..hahah yeeee, tak khusyuk..japg aku fokus study la!


7.Selain nama sendiri,anda dipanggil nama ape?

mastot, manjamas, manja (ni sedara n soulmate je panggil), angah, tempe (name ejekan kt skola)


8.Tag lg 8 org.
1)encik shimi
2)apom
3)bob
4)erin
5)ayza
6)kak sherry
7)farihan 
8)tajul


9.siapakah org no 1 kpd anda?

sudah tentu aku nyer bopren. kwat merajok! sgt syg weh, dan dia jugak supir terbaik aku =)

10. katakan sesuatu mengenai org no5

tgh hangat bercinta..hahaha..diuji dgn pelbagai dugaan yg besor2 tp dia mampu menghadapinya..dia ni pun member gossip2 aku..sedaps!

11. no3 ade hubungan ngn sape?

oh, dia ni byk scandal..tp yg paling ketara ngn jang nara la..jang nara bagi video tuuuu nk wish gudnyte! menyampah~

12. bagaimana pula dgn no 4?

dia pun dok berbahagia tu..hehehe..tp dia skang gila sibuk berbisnes..i like!

13. pesanan kepada org no 6

err, kak sherry..drive safely ke melaka nnt =)

14. adakah no 7 dan no 8 mempunyai persamaan?

ade2! both  amek tesl..cume tajul da habes prektikel..x dilupekan, both ex-mrsm..cume lelain mrsm je..

15. berikan 5 fakta yg anda taw tentang org yg mengetag anda
najilaa :
i)suke wat mcm2 pada rambotnya
ii)gile menari
iii)suke sopping
iv)masih belajar kt uniten
v)kiut..hehe


16. persamaan antara KAMBING dan LEMBU

diorg makan rumput, aku makan diorg

17. Perasaan anda wat tag ni.

kurang berperasaan..sbb aku ngantuk! hahaha

18. Adakah anda tau si razman itu sengal.
tatau..aku x berminat nk kawan ngn razman if dia x sengal pun..hahah sape razman?

19. GAY or LESS?

x mungkin la aku jadi gay..so aku jadi less jela..ngn siti ngn apom..aku nk paksa diorg bermadu..haha



~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin