MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

sabtu saya beginilah!

salam sabtu!


Sabtu2 begini, kononnye nak berehatlah kan..sekali ilman dan fatih dtg..maka haruslah melupakan hasrat nk berehat dalam keadaan yg harmoni..hahahaha..nk dekat tghri, i dan ayah same2 hantar bb kancil ke klinik..biaselah, dah sampai masanya utk babyku diservis..dah byk rosak dah tu!

ilman dan fatih pula dah sampai kt rumah dari pagi..along n kak ida ada reunion maka kamilah yg kena mengasuh si kenit berdua ni..riuh rendahlah rumah..kejap2 kutip mainan, kejap2 tukar pampers..haha tp selaku manusia2 yg obseskan ilman dan fatih, apalah sgt nk basoh berak diorg tu..

..sementara menunggu petang..ni jela keje i ngn ilman..dok nyanyi twinkle2 and lagu kanak2 yg lain kt dpn leptop..or in short, ngadap utube..huhu
ptg hari, sempat pulak hantar popo ke salun..popo dah rimas rambut dia makin memanjang..lepas tu straight away amek keta..tu baru habis servis, menda2 lain tak buat lagi tu..ayah kasik i his atm card, lalu dgn perasaan seperti maharaja, i gigih buat itu ini kt keta..hahaha..mula2 tuka tayar 4 bijik..yg ni mmg ayah soh buat la..gedebak gedebuk..dah rm540 habis kt sini..lepas tu g kt brothers pulak..tukar wiper kereta, tukar lampu depan..bla bla bla..last2 g tinted keta..

..bb kancil tgh diproses..hehe bertinted juge kamu yek..syg kamu!..
taw i pilih kaler ape? purple ok! purple! 1st time tau ade kaler purple..teros x tahan ok! lepas dah setel sume baru balik rumah..legaaaaa, setel pun hal keta..thanks ayah!
balik rumah igt bole rilek? hahaha take over ngasuh fatih sementara ma n ayah kuar bawak ilman g beli barang..and until now, ilman dok jerit sana sini..and i masih lagi dok kutip mainan dia selang sejam..but no worries, i love them to bits!


~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

tahniah tahniah...bb kancil semakin berseri2..tahniah!

gravatar

tenkiuuuuuu..sonok bile bawak kete pastu tgk kt luar tingkap, nampak cam pink2..hikhik

Blog Widget by LinkWithin