MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

baru nk recap? lembabnye aku!

hai hai hai!

aduh, lembabnye nk update blog..btw, happy new year! semoga tahun ini menjanjikan kebahagiaan buat semua..walaupun da lambat, nk jugak recap ape y dah jadi sepanjang tahun 2009..tataulah 2009 anda tu best ke tak..for me, 2009 mmg best!!

hal ehwal persekolahan

3 semester berlalu..alhamdulillah, x byk masalah sepanjang pengajian tawon 2009..yg bestnye i dan kawan2 dpt menjaja masa entrepeneur week..berjaya complete task n presentation for corporate writing yg berhantu tuh..merasa dah refund fee wver..oh, the dean's list ceremony..selebihnye adelah keseronokan harian sepannnnjang i menghadiri kuliah and all..was fun!

keluwarga

dah bertambah sorang lagi anak sedara..sgt seronot! takde pun masalah keluarga..semua berjalan lancar..hujung 2009, kami sempat bercoti kt pangkor..heaven! semua ahli keluarga berada dalam keadaan yg baik..sihat sejahtera..kucin, rabbit dan kura2 pun sehat2 semuanye..tungguuuu..kot2 lah taun ni or taun depan ade pertambahan ahli keluarga baru lagi ke.. =D

ade kenangan pahit ke?

ade ke? oh ada! hahaha..sesape yg rajin bole la tgk entry lama2..yg paling byk komen tu, yelah tu..hahaha..by the way, x lah pahit sgt..just daripada x suke sorg je dalam group tu, i terus x suke sume..perangai lebih kurang..x kawan pun x pe..err, lagi bahagia kot =)..hanjjjjjjjjjjj..

kenangan manis pulak?

kompem la byk! hampir sumenye manis! yg nih kalau nk cite, mau 8 malam pun x habes..

kesah chenta

july 2009, selebret 1st annyversary..simple2 aje..i masak2 naget, sosej n fries..beli kek and ayaq kaler purple..looking 4ward for 2nd anny..insyaAllah..mid 2009 i dah pun menjejakkan kaki ke rumah parents enche shimi..siap tido sana ok..secara officialnye, dah jumpa sume ahli keluarga beliau..enche shimi lagila, almost every week akan dtg rumah parents i kt bangi ni..so far bahagia, kalau ada masalah pun hal kecik2 je..utk tahun 2009, dpt disimpulkan kesah chenta kami mmg marvelessssss!

bisnes

19 november, Nice On Girls dilancarkan..ini adelah personal business blogshop yg pertama yg i buat sendiri dan melibatkan diri secara seyes..x lama lepas tu, buat blogshop utk baju pulak..sambutan adelah best! 2009 juga, i dpt join meniaga di bazaar2 yg dianjurkan oleh blogshop owner..thanks to along yg sponsor modal (takyah bayar balik..best!)..thanks to ma dan ayah yg x benti2 menyokong and thanx to cux yg sabar bile i bizi..hehe..btw, sabtu ni ade bazaar kt 3K Inn USJ ok..mai mai!

tu jelah yg i nk share kt sini..yg lelain tu, let me keep them to myself..semoga tahun 2010 ni lagi baik dari taun yg sebelumnya..sedey jugak nk tinggalkan my wonderful 2009 (for me only lah)..pandang ke hadapan dan teros maju!!

take care!


~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

Blog Widget by LinkWithin