MARI MENGIKUT

Me and you :)

gravatar

mooda moody~

mai dahhhhh..mai dah mood swing! nk kata 'bendera jepun', x la pulak..cuma malam ni, rasa moody sket..cam sedey2 gitu..huhuhu..bila dah ada perasaan camni, mule la isu kecik pun bole bawak gado kang..tp dunt worry, i dpt kontrol dgn jayanye!

pompuan mmg cmni ke? cam xde angin xde ribut, tau2 je nk sedey..gila hapa..tp tulah yg i dok alami skang ni..nk kata en shimi ade wat salah, xde la pulak..crazy me lah! tp thanks to enche shimi sbb melayan jap td..huhu..kalau dia pun majok, sah2 i moody sok pg!

ekceli i ni dari dulu mmg da terbiasa kene wish gudnyte everynite b4 tido..samada i wish, or my bf kene wish.hahah..bongok kan? mende2 len xpe..tp yg ni cam wajib la..morning and gudnite..wajib sampai tahap kalau xde, bole kecik ati..ok, now i pun dah rasa nk lempang diri sendiri..and lately, en shimi kan keje kt bangi..bile dah penat..selalu la tetido je..so td da pesan, soh en shimi call jugak bfore tido or i akan moody sok pagi..ok, dah lempang diri sendiri sebanyak lapan ploh kali dah! mcm x logik la perasaan cmni..tp nk buat camne, dah rasa camni ade..sobsob..

so td enche shimi dah call siap2 and wish gudnyte even dia belom nk tido..hahahah..takot tertido la tu..so hati suda ok sket..walaupun ade lagi sisa2 moody di situh..enche shimi, mintak maap sbb selalu menyusahkan kamu dgn sipat kebudak-budakan yg ini..sunggoh saye bukan sengaje..huhu..

p/s : tulah, sape suh dari baby lagi dah ada nama timangan 'manja'..hahaha kan da terbawak2! oh, manja tu bukan saye yg mintak ye..itu bapakku yg bubuh! sekian~



~The good life is inspired by love and guided by knowledge.~

gravatar

hmm..takperlah.i'm trying to adjust and accept...cuma harap dapat give n take sbb selalu penat maksimum bila balik dr kerja....letak2 kepala terus tertido

gravatar

i understand that..sowee syg..my bad =(

Blog Widget by LinkWithin